• Dansk
  • English
  • Norwegian Bokmål

Projektledelse

Vores tilgang til at løse et projekt er helt individuelt. Dog er vores erfaring, at god projektledelse er omdrejningspunktet i et velgennemført projekt til rette tid og inden for den økonomiske fastsatte ramme.

Løser du selv denne del, kan vi tilbyde dig ressourcerne til at udføre din opgave. Har du ikke selv ressourcer eller kompetencerne til at lede projektet, tilbyder vi ofte at stille en af vores mange erfarne projektledere til rådighed.

Konsulentarbejde

Som en naturlig del af kundens samlede arbejdsstyrke udfører vi konsulentarbejde både på kundens domicil og ude i landet. Det kan være fra nogle få timers varighed f.eks. en inspektionsopgave hos en underleverandør til opgaver af flere måneders varighed, hvor udstyr skal designes og projekteres. Udover konsulentarbejde er vi også vant til at fungere som kundens projektleder.

Projektarbejde

Opgaver, der lader sig afgrænse og definere, kan med fordel formuleres som et projekt og outsources. Vi udfører projektarbejde både på kundens domicil og fra eget kontor. Det kan være mindre opgaver som f.eks. styrkeberegning af en stålkonstruktion til projekter af flere måneders varighed som f.eks. CE-mærkning af hele fabriksafsnit eller detailprojektering af et CIP anlæg.

Kontakt mig for mere information
Afdelingsleder Fredericia
Martin Stubkjær
Mobil: 60112173
Sitemap - Webdesign af Jacob Leander ApS