• da
  • en

Ventilation

PE kan hjælpe jeres virksomhed med at få etableret et effektivt ventilationssystem
Det gælder både i produktionen hvor der skal laves procesventilation og/eller rumventilation/ventilations anlæg, samt i de administrative lokaler hvor der ønskes komfortventilation.

Lovpligtig og effektiv procesventilation i forbindelse med alle processer der udvikler støv, gasser og lignende. Det kan være et centralt placeret ventilations anlæg eller mindre lokale anlæg ved de enkelte processer.

I langt de fleste tilfælde skal der ligeledes etableres en effektiv rumventilation. Denne form for ventilationssystem består af udsugning af restforurening fra diverse processer, samt en indblæsning af frisk luft udefra. For at opnå en bedre driftsøkonomi er det en fordel at anvende et ventilationsaggregat, hvori der er monteret en varmeveksler. Veksleren opvarmer indblæsningsluften via den udsugede luft i kolde perioder.

Alt i alt skal der være balance mellem den totale udsugede luftmængde og den indblæste luftmængde.

I administrative områder (kontorer og lign.), anbefales det at der etableres komfortventilation bestående af udsugning og indblæsning af frisk luft. Da der er krav om, at indblæsningsluften skal kunne opvarmes, anvendes der et komplet aggregat med ventilatorer, filter, varmeflade/varmeveksler og evt. køleflade.

PE kan hjælpe med følgende i forbindelse med ovenstående:
– Valg af principper
– Valg af leverandør
– Specificering af systemet
– Dimensionering af systemet ud fra gældende lovgivning
– Tegning af systemet
– Dokumentation af systemet
– Udarbejdelse af drift- og vedligeholdelses manual

Kontakt derfor PE for at få en ventilationsingeniør til at komme med den mest fordelagtige løsning på jeres ventilationsopgave.

Kontakt mig for mere information
Afdelingsleder
Hans Langhoff Nielsen
Mobil: +45 2611 9887
Eller udfyld nedenstående felter og tryk send, så kontakter vi dig.
Ved at udfylde kontakformularen accepterer du PE's politik omkring persondata udfyld nedenstående felter og tryk send, så kontakter vi dig.

Navn:

E-mail:

Meddelelse:

Sitemap - Webdesign af Jacob Leander ApS