Virtual Reality

Et af Process Engineerings væsentligste arbejdsområder er procesdesign, hvor vi udarbejder den nødvendige information for at sikre, at designet af kundens proces lever op til krav og forventninger.

I arbejdet med procesdesign indgår der en række elementer som processimulering, PFD (Process Flow Diagram), procesbeskrivelse, P&ID (Piping and Instrumentatiojn Diagram), samt 3D rørdesign. Særligt 3D design af procesanlæg udarbejder vores team af Tekniske Designere, der både designer, beregner og dokumenterer rørsystemer til alle formål inden for procesindustrien. Med en 3D design kan man nemt og overskueligt se plcaeringen af alle procesenhederne (instrumenter, ventiler, pumper og rør) i forhold til bygninger og andre konstruktioner.

Det tilbyder vi

Udover 3D optegning af procesanlægget tilbyder vi også at lave en VR (Virtual Reality) gennemgang af procesnalægget.

Ved at bruge VR-briller til at lave review af 3D tegningen af procesanlægget forbedrer man designprocessen, man får en realistisk og virkelighedstro oplevelse, og man kan nemmere identificere potentielle problemer. VR-modellen udarbejder vi på baggrund af 3D Navis modellen, som procesanlægget bliver tegnet i. Med VR-oplevelsen kan du selv “gå rundt” i anlægget og få en fornemmelse af det rum, som anlægget skal placeres i.

Virtual Reality

Har du et projekt, som du har brug for stærke ingeniørkompetencer til?

Så kontakt os og hør, hvordan vi kan være din rådgivende ingeniørpartner

Book et møde