3D rørdesign

I Process Engineering udarbejder vi rørdesign, hvor vi designer, beregner og dokumenterer rørsystemer inden for brancherne Energy & Renewables, Industri, Food & Biotech og Pharma.

Rørdesign og specielt 3D rørdesign bliver udarbejdet i Autodesk Plant 3D, så alle procesenheder, instrumenter, ventiler, pumper og rør er placeret i forhold til bygning og andre konstruktioner. Med 3D rørdesign bliver hele anlægget planlagt og godkendt af kunden, inden alle dele af procesanlægget bliver produceret. Det minimerer omkostninger til redesign og ombygning af anlægget.

Vi designer røranlæg og rørsystem for utility, sanitære installationer og rørføring i rene områder og udarbejder rørdesign på baggrund af PI Diagrammer.

Kontakt mig for mere information
Lars O. Rostock
Teknisk Assistent
Telefon: +45 5192 2787

Det tilbyder vi

Design og specificering udfører vi i overensstemmelse med dine krav og retningslinjer. Designet kan desuden også blive udført i henhold til internationale standarder som f.eks. EN 13480 eller ASME B31.3. Vi har erfaring inden for alle former for rørinstallationer i den kemiske industri, sanitære anlæg til fødevarer og farmaceutisk industri.

Som en naturlig del af vores arbejde med rørdesign beregner vi trykfald og rørdimensionering. Hvis du ønsker det, typeudvælger og specificerer vi pumper, ventiler, instrumenter og andre enheder.

I vores arbejde bruger vi flere tegnesystemer til både at designe, beregne og dokumentere rørsystemer. Vores tegneprogrammer er Autodesk Plant 3D, AutoCAD 2D&3D, Inventor, ME10, AutoPlant og PDMS.

3D rørdesign

Har du et projekt, som du har brug for stærke ingeniørkompetencer til?

Så kontakt os og hør, hvordan vi kan være din rådgivende ingeniørpartner