Konsulent

Vi vægter formen for samarbejde og aftale ud fra kundens ønske, og hvad der er den optimale løsning for at sikre et godt projektforløb.

Vi tilbyder både konsulentydelser, projektopgaver og mindre beregnings- og tegneopgaver, hvor vi i en periode enten indgår i din organisation eller udfører opgaven fra vores egne faciliteter. Samtidig tilbyder vi også fleksible former for aftale: fakturering efter tidsforbrug, fakturering efter tidsforbrug med loft, fast pris eller langvarigt samarbejde.

Konsulentydelsen er fleksibel og er tilpasset dig. Vi træder til, når du har brug for ekstra ressourcer eller særlige kompetencer i en periode.

Vores konsulentydelser dækker over vores medarbejderes stærke kompetencer, der gør, at vi påtager os roller som blandt andet Projektledere, Projektassistenter og Site Manager og udfører tegneressourcer, planlægning og teknisk indkøb. Læs mere om vores konsulentydelser herunder og kontakt os for at høre, hvordan vi kan løse din opgave.

Kontakt mig for mere information
Mogens Olesen
COO, Vicedirektør
Telefon: +45 2963 4954

Projektleder

Vores projektledere sikrer, at dit projekt forløber som planlagt, og at du er opdateret på status i dit projekt. De har de nødvendige værktøjer til rådighed og har tidligere selv været projektingeniører, hvilket gør, at de har erfaring med god projektledelse.

Vi arbejder under vores kunders projektmodel eller anvender PE faseopdelt projektmodel. Både projektmodellen og faserne tilpasser vi til det enkelte projekt afhængigt af projektets omfang og kompleksitet.

Projektledelse

Projektingeniør maskin/kemi/el/proces

Vores projektingeniører indgår som konsulenter i din organisation enten som ekstra ressource i travle perioder eller såfremt du har behov for en særlig kompetence. Vores projektingeniører løser beregningsopgaver, CAD-opgaver, udarbejdelse af udbudsmateriale, design af konstruktion, og opgaverne løses inden for procesanlæg, maskinkonstruktion, kemiindustri og el-opgaver.

Vores mangeårige arbejde i rådgiverbranchen har bragt os i kontakt med rigtig mange leverandører af udstyr. Dette kendskab er en stor fordel i indkøbsfasen, hvor vi kan assistere dine projektledere og indkøbsafdeling med erfarne ressourcer.

Maskiningeniør

Vores maskiningeniører løser opgaver med alt fra udstyrsvalg og specifikation, rørdesign og layoput, varme- og masseoverføringsberegninger, udstyrs- og systemintegration, sikkerheds- og reguleringsmæssig overholdelse, omkostningsestimat og optimering, samt designdokumentation.

Maskingeniør
Procesingeniør

Procesingeniør

Vores procesingeniører løser opgaver med alt fra processimulering og modellering, PFD (Process Flow Diagram) & P&ID (Process andf Instrumentation Diagram), udstyrsdimensionering, materiale- og energibalancer, processikkerhed og risikovurdering, overholdelse af regler og standarder, samt idriftsættelse

Projektassistent

Vores projektassistenter er en vigtig del i udarbejdelse, indhentning og styring af dokumentation, teknisk såvel som kommerciel. Vores projektassistenter er teknisk uddannet og løser opgaver, som kræver dybere teknisk indsigt. Blandt andet arbejder vores projektassistenter i dit ERP-system eller andre databaser og sikrer den nødvendige registrering af data.

Konsulent
Konsulentydelse

2D/3D tegneressourcer

Vores tekniske designere håndterer komplekse design- og tegneopgaver inden for alle proces- og konstruktionsområderne.

Opgaverne varierer fra få dages assistance til længerevarende assistance i forbindelse med afvikling af store projekter. Arbejdet foregår enten fra et af vores kontorer eller hos dig. Vores interne CAD værktøjer er fra Autodesk (AutoCAD, Inventor og Plant 3D), men vi håndterer også opgaver i vores dine CAD værktøjer som eksempelvis SolidWorks, PDMS, samt flere.

Planner

Vores teknikere har dyb viden inden for de fleste procestekniske discipliner, der gør, at de kan assistere dig med detaljeret planlægning. Vi sikrer synlig struktur, skaber overblik over alle aktiviteterne og løser planlægningsopgaverne ved at anvende Microsoft Project.

Konsulent

Project controller

Vi har erfarne senior ingeniører, der kan sikre økonomisk og kommerciel opfølgning af dine projekter. Vores ingeniører har stærkt teknisk mindset og kendskab til kontrakter og kontraktuel lovgivning kombineret med økonomisk overblik.

Site Manager/Commissioning Manager

Vores Site Managere og Commissioning Managere er oftest senior ingeniører med mangeårig erfaring fra netop den branche projektet omhandler. Opgaverne løser vi i både ind- og udland, hvor vi sikrer, at dit projekt når sikkert i mål.

Vores Site Managere arbejder i tæt samarbejde med arbejdsmiljøkoordinatoren for at sikre, at arbejdet på siten bliver udført forsvarligt.

Samfundsansvar
Konsulent

Arbejdsmiljøkoordinator

Vi har et team af kvalificerede og certificerede Arbejdsmiljøkoordinatorer, som dagligt er tilknyttet bygge- og anlægsprojekter og installationsprojekter.

Vi varetager din virksomheds rolle som Arbejdsmiljøkoordinator og samarbejder blandt andet om de opgaver, der skal løses af bygherren og de projekterende, vi står for det forebyggende arbejde og effektiviserer byggepladsens sikkerhedsarbejde.

Har du et projekt, som du har brug for stærke ingeniørkompetencer til?

Så kontakt os og hør, hvordan vi kan være din rådgivende ingeniørpartner

Book et møde