Rørstressanalyser

I Process Engineering foretager vi rørstressanalyser med moderne softwareprogrammer under hensynstagen til gældende normer, og når vi konstaterer overskridelser f.eks. af materialespændinger, går vi i dialog med dig om udvikling af løsningsforslag.

Mange rørsystemer med store variationer i tryk og temperaturer som damprør, olierør og fjernvarmerør har på grund af temperaturudvidelser og tryk meget stor spændingsbelastning på både bøjninger og pumpeflanger. I Process Engineering hjælper vi dig med at foretage rørstressanalyser af rørsystemerne efter gældende normer som EN 13480 eller ASME B31.3.

Kontakt mig for mere information
Martin Stubkjær
Afdelingsleder, Fredericia
Telefon: +45 6011 2173

Det tilbyder vi

Vores medarbejdere er uddannet til at foretage rørstressanalyser af rør i både Triflex, Caesar II og Rohr2. Designer vi dit rørsystem, kan vi integrere det i f.eks. Rohr2 og har samtidig en effektiv arbejdsgang. Med Rohr2 kan vi bl.a. integrere din rørbro og regne det hele som en samlet enhed med ophæng, tilslutninger og understøtninger.

Har du behov for en evaluering af mere komplekse rørsystemer, beregner vi og giver dig ændringsforslag til aflastning og redesign i det omfang, der er behov for det.

Vi designer, specificerer og foretager rørstressanalyser af rørsystemer til alle formål ud fra både idéoplæg og eksisterende isometrier. Har du brug for at få beregnet spændingen i din beholder, så har vi også specialister, der kan hjælpe. Her anvender vi den seneste software og tilgodeser normerne EN 13445, AD 2000 og BS 5500.

Spændingsanalyser

Har du et projekt, som du har brug for stærke ingeniørkompetencer til?

Så kontakt os og hør, hvordan vi kan være din rådgivende ingeniørpartner

Book et møde