FEA & FEM

I Process Engineering gør vi brug af FEA og FEM, som i gængs forstand bliver anset for det samme. Vi tilbyder disse inden for alle former for styrkeberegning og termiske beregninger.

FEA (Finite Element Analysis) bruges til simulering af diverse fysiske fænomener, som for eksempel alt fra hvordan en bil deformerer, når den kører galt, til hvordan en ovn opvarmes, når man bager en kage. Beregningsmetoden til at opnå dette kaldes for FEM (Finite Element Method). FEM er en numerisk beregningsmetode, som giver et resultat tæt på virkeligheden.

Kontakt mig for mere information
Martin Stubkjær
Afdelingsleder, Fredericia
Telefon: +45 6011 2173

Det tilbyder vi

I Process Engineering anvender vi FEA og FEM til strukturelle modelleringer af enten specialfremstillede trykbærende dele til rørsystemer og trykbeholdere eller som værktøj i designfasen til optimering af komponenter i produktudvikling. Det kan være yderst besparende at modellere en konstruktionsdel, inden en fremstilling bliver iværksæt. Det vil reducere antallet af fysiske prototyper, eksperimenter og udgifter.

Vi tilbyder FEA og FEM inden for alle former for styrkeberegning eller termiske beregninger. Det kan også ske som en kombination af disse.

I vores beregningsmodeller tager vi højde for ulineære materialeegenskaber og eventuelle behov for stationære og/eller tidsafhængige forhold.

Læs mere om Stålkonstruktioner

Har du et projekt, som du har brug for stærke ingeniørkompetencer til?

Så kontakt os og hør, hvordan vi kan være din rådgivende ingeniørpartner