• da
  • en

Spændingsanalyse på rørsystemer

Process Engineering A/S laver spændingsanalyser af rørstymer med Triflex, Caesar II & Rohr2

Mange rørsystemer med store variationer i tryk og temperaturer, herunder damprør, olierør og fjernvarmerør, har på grund af temperaturudvidelserne og tryk, meget stor spændingsbelastning på bøjninger og pumpeflangerne.
For at imødegå alle disse problemer kan vores eksperter lave en spændingsanalyse af rørene i moderne softwareprogrammer, der tilgodeser de gældende normer der skal tages hensyn til eks. EN 13480 eller ASME B31.3 m. fl.

Spændingsanalyse med Rohr2®

Hos Process Engineering A/S har vi for at kunne give endnu bedre og kvalificeret support, anskaffet og uddannet vores erfarne personale i at bruge Rohr2®, som er et europæisk program.
Vi kan derfor i dag tilbyde spændingsanalyser og beregning i Caesar II, Triflex & Rohr2, fordi vi har alle de nyeste og bedste programmer til stressanalyse af rørsystemer til rådighed. Vi kan løse netop dine opgaver. Designer vi dit rørsystem, kan vi integrere det på ganske kort tid i eksempelvis Rohr2®, og så vi har en effektiv arbejdsgang med minimalt ressourcespild.
Med Rohr2 kan vi integrere din rørbro og regne det hele som en samlet enhed, med ophæng tilslutninger og understøtninger. Har du behov for en evaluering af komplekse rørsystemer, kan vi beregne og give ændringsforslag til aflastning og redesign i det omfang der er behov for dette.

Spændingsanalyse af beholdere

Har du behov for at få beregnet din beholder, har vi specialister her også, som anvender den seneste state-of-the-art software. Normer som EN 13445 – AD2000 – ASTM – BS5500 er helt almindeligt for vores eksperter.
Process Engineering designer, specificerer og laver spændingsanalyse af rørsystemer til alle formål ud fra f.eks. ideoplæg, eksisterende isometrier og/eller PI diagrammer.
Vi har erfaring med rørsystemer i kemisk industri og sanitære anlæg til fødevarer/farmaceutisk industri.

Kontakt mig for mere information
Direktør
Poul B. Jakobsen
Mobil: +45 2424 1183
Eller udfyld nedenstående felter og tryk send, så kontakter vi dig.
Ved at udfylde kontakformularen accepterer du PE's politik omkring persondata udfyld nedenstående felter og tryk send, så kontakter vi dig.

Navn:

E-mail:

Meddelelse:

Sitemap - Webdesign af Jacob Leander ApS