• da

Projektledelse

Process Engineering A/S udfører både konsulent- og projektarbejde

Vores tilgang til at løse et projekt er helt individuelt.
Dog er vores erfaring at god projektledelse er omdrejningspunktet i et velgennemført projekt til rette tid og inden for den økonomisk fastsatte ramme.
Løser du selv selv denne del kan vi tilbyde dig resourcerne til at udføre din opgave og har du ikke selv resourcer eller kompetencen til selv at lede projektet tilbyder Process Engineering ofte at stille en af vores mange erfarne projektledere til rådighed.

Konsulentarbejde

Som en naturlig del af kundens samlede arbejdsstyrke, udfører Process Engineering A/S konsulentarbejde både på kundens domicil og ude i landet. Det kan være fra nogle få timers varighed, f.eks. en
inspektionsopgave hos en underleverandør, til opgaver af flere måneders varighed, hvor udstyr skal designes og projekteres. Ud over konsulentarbejde, er vi også vant til at fungere som kundens projektleder.

Projektarbejde

Opgaver der lader sig afgrænse og definere kan med fordel formuleres som et projekt og outsources. Process Engineering A/S udfører projektarbejde både på kundens domicil og fra eget kontor. Det kan være mindre opgaver, f.eks. styrkeberegning af en stålkonstruktion, til projekter af flere måneders varighed, f.eks. CE-mærkning af hele fabriksafsnit eller detailprojektering af et CIP anlæg.

Kontakt mig for mere information
Afdelingsleder Fredericia
Martin Stubkjær
Mobil: 60112173
Eller udfyld nedenstående felter og tryk send, så kontakter vi dig.
Ved at udfylde kontakformularen accepterer du PE's politik omkring persondata udfyld nedenstående felter og tryk send, så kontakter vi dig.

Navn:

E-mail:

Meddelelse:

Sitemap - Webdesign af Jacob Leander ApS