Ingeniørydelser

Vores ydelser som rådgivende ingeniørfirma er baseret på en stor bredde med forskellige kompetencer, som spænder over bl.a. projektledelse, produktionsoptimering, design og sikkerhed inden for en lang række anlæg.

Vi arbejder med en lang række af ydelser inden for procesindustrien, og vores medarbejdere har stærke kompetencer inden for projektledelse, arbejdsmiljø, teknisk design, site supervision, tilbudssøgning, økonomi, beregning, dokumenthåndtering, dimensionering og simulering.

Klik på fanerne og få mere at vide

Du kan læse mere om vores ingeniørydelser via fanerne herunder, hvor vi har beskrevet, hvilke ydelser vi tilbyder, hvad vores kompetencer rækker over, hvilke værktøjer vi arbejder med, og hvilke roller vi påtager os som rådgivende ingeniører. Læs også om de tidligere ingeniøropgaver, vi har løst her.

Du er også velkommen til at kontakte os for en afklaring af netop din virksomheds behov og vores tilbud om at løse dine ingeniøropgaver.

Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183

Din rådgivende ingeniør

I Process Engineering servicerer og rådgiver vi procesvirksomheder i både igangværende og fremtidige projekter. Det har vi gjort igennem 20 år.

Baseret på vores mange års erfaring i procesindustrien leverer vi end-to-end engineering services. Good Engineering Practice og Risk Assessment er faste metoder, som vi anvender i vores daglige arbejde. Kombineret med vores viden om processer har vi et godt fundament til at give dig en risikobaseret tilgang til kvalificering.

Er du nysgerrig på at lære mere om, hvem Process Engineering er? Så se filmen her, lær os bedre at kende og bliv klogere på, hvad vi netop kan tilbyde dig.

Har du et projekt, som du har brug for stærke ingeniørkompetencer til?

Så kontakt os og hør, hvordan vi kan være din rådgivende ingeniørpartner

Book et møde