Hele Danmarks Indsamling

Vi støtter Danmarks Indsamlingen

Hele Danmarks Indsamling – målrettet de stille katastrofer.

Danmarks Indsamling er hele Danmarks indsamling. En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå FNs 2015 Mål.

Det betyder blandt andet, at vi sigter mod at halvere fattigdommen, sikre skolegang for alle børn og mindske børnedødeligheden med to tredjedele inden år 2015.

Danmarks Indsamling gør en mærkbar forskel for det fattigste. Derfor formulerer organisationerne hvert år 12 projekter inden for et specifikt tema, så Danmark og Danmarks Indsamling i fællesskab løfter et helt område.

Siden Danmarks Indsamling blev afholdt første gang i februar 2007, har danskerne bidraget med mere end 600 millioner kroner, der har hjulpet mere end syv millioner mennesker til en bedre tilværelse og en fremtid. I 2014 samlede danskerne mere end 87 millioner kroner ind under overskriften ‘Når mor mangler’.

Fra 2014 er Danmarks Indsamling målrettet alle de lande, der optræder på OECD’s liste over verdens fattigste lande, hvilket betyder, at organisationerne også har mulighed for at starte udviklingsprojekter i for eksempel Latinamerika og Sydøstasien, som sammen med Afrika huser nogle af verdens allermest udsatte befolkningsgrupper.

Læs mere om 2015 Målene her: www.2015.dk

Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183

Book et møde