Vækst

Vækst er vigtigere end at have en Mercedes i garagen!

Virksomheder skal turde blive ved med at geninvestere, hvis de vil vokse. Process Engineering deltager for første gang i konkurrencen EY Entrepreneur Of The Year. For virksomhedens direktør er vækst vigtigere end at have en Mercedes stående i garagen.

Vækststrategien hos Process Engineering med hovedsæde i Fredericia er en succes.

Tidligere på året kunne ingeniørvirksomheden præsentere et regnskab med en firedobling af bundlinjen. En indsats, der belønnes med gazellekåring for tredje år i træk, og nu deltager virksomheden i konkurrencen EY Entrepreneur Of The Year.

Siden Process Engineering satte en ny vækststrategi i gang i 2013, er medarbejderstaben vokset fra 35 ansatte til over 80 medarbejdere fordelt på de fem forskellige afdelinger i Fredericia, Sorø, København, Aarhus og Aalborg.

Og inden udgangen af 2018 forventer de, at i alt 100 medarbejdere er tilknyttet virksomheden. – Det specielle ved os er, at når vores omsætning stiger, kan det direkte måles i medarbejderstabens vækst. Vi kan ikke sælge for mere, end de medarbejdertimer vi har til rådighed. Derfor skal vi ud og ansætte nye, når der kommer store ordre ind, siger direktør Poul Bernstorff Jakobsen.

Med i kapløbet

Gazelle er ikke den eneste pris, der i år kan tilfalde ingeniørvirksomheden. Process Engineering deltager også i EY Entrepreneur Of The Year, hvis formål er at hylde dem, der driver succesfulde, ekspanderende og dynamiske virksomheder.

De seneste år har Process Engineering haft nogle af de største procesprojekter i Danmark, derfor er de nu begyndt at se mod Sverige, Norge og Tyskland for at kunne byde ind på lignende projekter.

Læs hele artiklen i Leder IDAG.

Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183

Book et møde