Sommer

Sommerhilsen

Så er det blevet sommer, og sommerferietiden er over Danmark. I Process Engineering vil der i hele ferieperioden være medarbejdere på arbejde, så kunder og samarbejdspartnere kan få den rådgivning inden for procesindustrien, som de ønsker.

Det første halvår af 2016 er gået hurtigt med mange spændende opgaver, som er stigende, og alle medarbejdere har ydet deres bedste med deres kompetencer og knowhow.

Siden januar har vi ansat seks ingeniører, en kemi- og levnedsmiddelingeniør samt tre maskinteknikere til de respektive afdelinger for at løfte efterspørgslen fra kunderne. Efter sommerferien starter yderligere fire ingeniører, og der skal gerne ansættes yderligere tre til fire maskinteknikere.

Process Engineering er en virkosmhed i stærk vækst både i medarbejderstaben og opgaver.

Vi fortsætter med fuld kraft, når alle er tilbage efter deres sommerferie, og i mellemtiden kører vi på ferie-bemanding og håber på forståelse for, at alle ikke kender lige meget til projekterne.

Anden halvdel af 2016 bliver lige så spændende, og der er allerede godt med efterspørgsler efter rådgivning lige fra idé til projektledelse af store og små opgaver.

Vores ekspertise spreder sig over områderne: Food & Biotech, Industri, Olie & Gas, Maskinværksted og Risiko og Teknisk Sikkerhed.

Vi ønsker alle en god sommer!

Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183