Sommerfest

Sommerfest ved Process Engineering

I lørdags d. 16. juni afholdte vi vores årlige sommerfest for medarbejdere og deres pårørende. I alt var vi 153 personer, og turen gik i år til Egeskov Slot på Fyn.

Vi blev samlet op i de forskellige afdelinger og kørte afsted til Fyn, imens vi fik morgenmad i busserne. Egeskov Slot er et gammel slot med 460 års historie og spændende udstillinger. De havde arrangeret en skattejagt for børn og voksne. Vi blev opdelt i 14 hold, som skulle finde 8 poster rundt i parken og på slottet. Kryptiske spørgsmål skulle besvares/udregnes/gættes, samtidig skulle 8 andre spørgsmål besvares, hvor løsningen kunne findes i Egeskovs udstillinger. Rigtige svar gav adgang til skattekisten med belønningen. De 3 bedste hold fik en skattekiste ved frokosten.

Til frokost var der en super lækker buffet og bagefter kaffe/kage.

Efter frokosten var der mulighed for at gå på egen hånd. Til de modige var Tree Top Walking et hit med en ca. 50 meter lang “parkour” lignende bane. Til dem, der ville blive på jorden, kunne der ses klassiske køretøjer som biler, motorcykler, fly, redningsbiler og den fine særudstilling af Puch knallerter. Eller gå en tur i den store labyrint eller på legepladsen med børn og børnebørn.

En PE sommerudflugt uden regn er sjælden, og denne var ingen undtagelse. Da vi sidst på dagen fik udleveret sandwich/drikkelse til hjemturen, åbnede himlen sig, og regnen væltede ned. Få nåede bussen uden at blive våde, mens andre var gennemblødte.

Ledelsen vil gerne takke for en dejlig dag i hyggeligt selskab med jer alle sammen.

Velkomst til sommerfest 2018

Sommerfest
Sommerfest
Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183

Book et møde