Udarbejdelse af CE-inkorporeringserklæring

Kompetencer

Styregruppe
Projektledelse
Projekt/designingeniør
Specialistkompetencer
Tegneressourcer

Projektfaser

Feasibility study
Conceptual design
Basic design
Detailed design
Installation
Commissioning & handover
Kontakt mig for mere information
Martin Stubkjær
Afdelingsleder, Fredericia
Telefon: +45 6011 2173

Projektbeskrivelse

I Process Engineering er vi ofte ingeniørpartner i udarbejdelsen af CE-mærkning af anlæg. Som virksomhed skal man overholde gældende lovgivning og sikre, at det er CE-mærket, og har man udstyr, der skal inkorporeres i anlægget, skal der udarbejdes en CE-inkorporeringserklæring. Denne samler alle dokumenterne for udstyret og er et bevis på, at udstyret er sikkert iht. gældende regler.

Et eksempel på et projekt, hvor vi har udarbejdet en CE-inkorporeringserklæring, er hos en kunde i fødevareindustrien, der havde indkøbt et brugt posefilter fra en anden virksomhed, og som skulle installeres i deres procesområde. I den forbindelse skulle de have godkendt det efter gældende norm til brug i fødevareproduktion. Vi udarbejdede derfor en CE-inkorporeringserklæring iht. EU 1935/2004 på det brugte procesudstyr.

Processen

Projektet blev udført som et delprojekt, der blev gennemgået med kunden på siten.

Vi undersøgte det udleverede tegningsmateriale for at identificere komponenterne og undersøge de aktuelle komponenter, som kunden har beliggende på sit lager. Derudfra udarbejdede vi en deklaration i henhold til EU 1935/2004, der omhandler brugen af konstruktionsmaterialer, som kan godkendes som kontaktmateriale for fødevarer. Som baggrundsmateriale blev der udført inspektion på det specifikke udstyr og indhentet EU overensstemmelseserklæringer og fødevaregodkendelse på tilhørende udstyr.

Ydelse og omfang af projektet

Vores ydelse samt omfanget af projektet dækker over:

  • CE-inkorporeringserklæring
CE-mærkning

Se flere af vores projekter inden for Food & Biotech

Procesingeniør til fødevareindustri
Ydelser til procesdesign af procesanlæg til fødevareindustrien i ind- og udland, PI Diagram, database (stykliste), tilbudsforespørgsel, indkøb, FAT med slutkunde, dokumentation og CE-mærkning, samt CAD design.
Commissioning Manager
Indkøringsansvarlig under indkøring af osteri i Neumünster i Tyskland.
Industriel suppekoger inkl. CIP-system
Færdig design af PI Diagram baseret på PFD, dimensionering af tanke, rør og kogekar, samt design af specielle CIP-løsninger for at rengøre åbne tanke og rør.
Design af gæranlæg
Projektledelse for kunden, udarbejdelse af PI Diagram, kravsspecifikation for komponentvalg og instrumentering, indhente tilbud på alle komponenter, 3D rørdesign og layout.
Previous slide
Next slide

Book et møde