Design af produktkøling

Kompetencer

Styregruppe
Projektledelse
Projekt/designingeniør
Specialistkompetencer
Tegneressourcer

Projektfaser

Feasibility study
Conceptual design
Basic design
Detailed design
Installation
Commissioning & handover
Kontakt mig for mere information
Michael Hastrup Andersen
Director, Food & Biotech Section
Telefon: +45 2481 0506

Projektbeskrivelse

Design af procesløsning til kontinuerlig produktkøling grundet kapacitetsudvidelse. Kunden ønskede, at designet skulle forbedres på visse parametre samt at få en mere energibesparende løsning.

Processen

Vi analyserede kundens behov og designdata grundlaget og anbefalede ud fra disse flere designløsninger til produktkøleren.

Produktkøler design

Ydelse og omfang af projektet

Vores ydelse samt omfanget af projektet dækker over:

  • Procesingeniør

Se flere af vores projekter inden for Food & Biotech

Procesingeniør til fødevareindustri
Ydelser til procesdesign af procesanlæg til fødevareindustrien i ind- og udland, PI Diagram, database (stykliste), tilbudsforespørgsel, indkøb, FAT med slutkunde, dokumentation og CE-mærkning, samt CAD design.
Commissioning Manager
Indkøringsansvarlig under indkøring af osteri i Neumünster i Tyskland.
Industriel suppekoger inkl. CIP-system
Færdig design af PI Diagram baseret på PFD, dimensionering af tanke, rør og kogekar, samt design af specielle CIP-løsninger for at rengøre åbne tanke og rør.
Design af gæranlæg
Projektledelse for kunden, udarbejdelse af PI Diagram, kravsspecifikation for komponentvalg og instrumentering, indhente tilbud på alle komponenter, 3D rørdesign og layout.
Previous slide
Next slide