Økonomi- og tidsplansstyring ved etablering af nyt anlæg til produktion af mælkepulver og modermælkserstatning

Kompetencer

Styregruppe
Projektledelse
Projekt/designingeniør
Specialistkompetencer
Tegneressourcer

Projektfaser

Feasibility study
Conceptual design
Basic design
Detailed design
Installation
Commissioning & handover
Kontakt mig for mere information
Michael Hastrup Andersen
Director, Food & Biotech Section
Telefon: +45 2481 0506

Projektbeskrivelse

En af Process Engineerings kompetencer er økonomi- og tidsplansstyring, som er et væsentligt element i styringen af projekter. Det sikrer synlig struktur, skaber overblik over alle aktiviteterne og løser planlægningsopgaverne, og det er en væsentlig del af projektets beslutningsgrundlag. Et eksempel på et projekt, hvor vi har håndteret økonomi- og tidsplansstyringen, er hos et anerkendt projekthus, som leverer turnkey løsninger til deres kunder over hele verden. For en kunde, der producerer bæredygtige næringsmidler til fødevareindustrien, og som skulle udbygge anlægget i deres fabrik i Irland, havde virksomheden ansvaret for etableringen af et helt nyt anlæg i den eksisterende fabrik.

Processen

Process Engineering leverede ressourcer til projekthuset for håndtering af projektets økonomi og tidsplan. En af vores medarbejdere fungerede som planner og controller og indhentede informationer fra forskellige afdelinger og underleverandører, så projektlederen kunne forudsige og forhindre forsinkelser med økonomiske konsekvenser.

Projektet strakte sig over halvandet år og blev udført både fra siten i Irland, kundens kontor og vores eget kontor i Sorø. I knap et år arbejdede vores medarbejder fra siten i Irland og havde tæt samarbejde med kunden med ugentlige statusmøder og månedlige præsentationsmøder med direktionen for at gennemgå projektstatus, økonomi, tidsplan og eventuelle tilpasninger. Samtidig var der også tæt samarbejde med flere forskellige leverandører. I perioden, hvor projektet blev løst fra kontor i Danmark, var der kontakt via online møder for løbende at koordinere arbejdet.

Ydelse og omfang af projektet

Vores ydelse og omfanget af projektet dækker over:

  • Projektassistance
  • Planning
  • Controller funktion
  • Udarbejdelse af projektrelaterede templates til MS Project

Se flere af vores projekter inden for Food & Biotech

Procesingeniør til fødevareindustri
Ydelser til procesdesign af procesanlæg til fødevareindustrien i ind- og udland, PI Diagram, database (stykliste), tilbudsforespørgsel, indkøb, FAT med slutkunde, dokumentation og CE-mærkning, samt CAD design.
Commissioning Manager
Indkøringsansvarlig under indkøring af osteri i Neumünster i Tyskland.
Industriel suppekoger inkl. CIP-system
Færdig design af PI Diagram baseret på PFD, dimensionering af tanke, rør og kogekar, samt design af specielle CIP-løsninger for at rengøre åbne tanke og rør.
Design af gæranlæg
Projektledelse for kunden, udarbejdelse af PI Diagram, kravsspecifikation for komponentvalg og instrumentering, indhente tilbud på alle komponenter, 3D rørdesign og layout.
Previous slide
Next slide