Forprojekt - UHT-anlæg

Kompetencer

Styregruppe
Projektledelse
Projekt/designingeniør
Specialistkompetencer
Tegneressourcer

Projektfaser

Feasibility study
Conceptual design
Basic design
Detailed design
Installation
Commissioning & handover
Kontakt mig for mere information
Michael Hastrup Andersen
Director, Food & Biotech Section
Telefon: +45 2481 0506

Projektbeskrivelse

Procesteknologien består af et UHT-anlæg (Ultra High Temperature) inklusiv aseptiske tanke og aseptiske bag-in-box fyldemaskine.

Kunden producerer i dag produktet som et frisk produkt og har i forprojektet ønsket at få et langtidsholdbart produkt. Procesanlægget skal integreres med det eksisterende procesanlæg og CIP.

Processen

Gennem projektet har vi løbende ageret teknisk rådgiver overfor kunden. Vi har analyseret kundens behov og designdata grundlag og ud fra disse anbefalet den egnede teknologi til procesanlægget. Alle specifikationerne blev samlet i et udbudsmateriale inklusiv bygnings footprint, standarder og retningslinjer for tilbuddet, og vi udarbejdede et udkast for maskinplan og estimerede forbrugstal på procesanlægget.

Samtidig blev tilbudsevalueringen inklusiv scorecard samlet for alle tildbudsgivere og rapporteret til kunden. Derudover har kunden fået et CapEx med en usikkerhedsgrad på +/-20%.

Forprojekt af UHT-anlæg

Ydelse og omfang af projektet

Vores ydelse samt omfanget af projektet dækker over:

  • Procesflow diagram
  • Massebalance (total kg)
  • Afklaring af designkriterier
  • Teknologianbefalinger
  • Koordinering af automationsløsning (kontrolsystem)
  • Udbudsmateriale
  • Tilbudsevaluering
  • Bygnings footprint
  • Maskinplan
  • Forbrugstal på procesanlægget
  • Installationsdesign og specifikation på procesintegrationen
  • Procesanlægs CapEx +/-20%

Se flere af vores projekter inden for Food & Biotech

Procesingeniør til fødevareindustri
Ydelser til procesdesign af procesanlæg til fødevareindustrien i ind- og udland, PI Diagram, database (stykliste), tilbudsforespørgsel, indkøb, FAT med slutkunde, dokumentation og CE-mærkning, samt CAD design.
Commissioning Manager
Indkøringsansvarlig under indkøring af osteri i Neumünster i Tyskland.
Industriel suppekoger inkl. CIP-system
Færdig design af PI Diagram baseret på PFD, dimensionering af tanke, rør og kogekar, samt design af specielle CIP-løsninger for at rengøre åbne tanke og rør.
Design af gæranlæg
Projektledelse for kunden, udarbejdelse af PI Diagram, kravsspecifikation for komponentvalg og instrumentering, indhente tilbud på alle komponenter, 3D rørdesign og layout.
Previous slide
Next slide