Forprojekt af mikseanlæg

Kompetencer

Styregruppe
Projektledelse
Projekt/designingeniør
Specialistkompetencer
Tegneressourcer

Projektfaser

Feasibility study
Conceptual design
Basic design
Detailed design
Installation
Commissioning & handover
Kontakt mig for mere information
Michael Hastrup Andersen
Director, Food & Biotech Section
Telefon: +45 2481 0506

Projektbeskrivelse

Opgradering og effektivisering af mikseanlæg i iscreme fabrik for at imødese krav til kvalitet, fleksibilitet og fremtidige kapacitetskrav.

Processen

Gennem projektet har vi ageret teknisk rådgiver, analyseret kundens behov og designdata grundlag og ud fra disse anbefalet egnet teknologi til procesanlægget.

Alle specifikationerne blev samlet i et udbudsmateriale inklusiv bygnings footprint, standarder og retningslinjer for tilbuddet, og vi udarbejdede et udkast for maskinplan og estimerede forbrugstal på procesanlægget.

Derudover har kunden fået et CapEx med en usikkerhedsgrad på +/-20%.

Forprojekt af mikseanlæg

Ydelse og omfang af projektet

Vores ydelse samt omfanget af projektet dækker over:

  • Procesflow diagram
  • Massebalance (total kg)
  • Afklaring af designkriterier
  • Teknologianbefalinger
  • Koordinering af automationsløsning (kontrolsystem)
  • Udbudsmateriale
  • Tilbudsevaluering
  • Bygnings footprint
  • Maskinplan
  • Forbrugstal på procesanlægget
  • Installationsdesign og specifikation på procesintegrationen
  • Procesanlægs CapEx +/-20%

Se flere af vores projekter inden for Food & Biotech

Procesingeniør til fødevareindustri
Ydelser til procesdesign af procesanlæg til fødevareindustrien i ind- og udland, PI Diagram, database (stykliste), tilbudsforespørgsel, indkøb, FAT med slutkunde, dokumentation og CE-mærkning, samt CAD design.
Commissioning Manager
Indkøringsansvarlig under indkøring af osteri i Neumünster i Tyskland.
Industriel suppekoger inkl. CIP-system
Færdig design af PI Diagram baseret på PFD, dimensionering af tanke, rør og kogekar, samt design af specielle CIP-løsninger for at rengøre åbne tanke og rør.
Design af gæranlæg
Projektledelse for kunden, udarbejdelse af PI Diagram, kravsspecifikation for komponentvalg og instrumentering, indhente tilbud på alle komponenter, 3D rørdesign og layout.
Previous slide
Next slide