Design og dokumentationsgrundlag for Alfa Laval testcenter

Kompetencer

Styregruppe
Projektledelse
Projekt/designingeniør
Specialistkompetencer
Tegneressourcer

Projektfaser

Feasibility study
Conceptual design
Basic design
Detailed design
Installation
Commissioning & handover
Kontakt mig for mere information
Martin Stubkjær
Afdelingsleder, Fredericia
Telefon: +45 6011 2173

Projektbeskrivelse

Alfa Laval skulle bygge et nyt testcenter i verdensklasse til at teste hele Alfa Lavals produktprogram inden for liquid flow. Testcentret er indrettet, så komponenter som pumper, ventiler, instrumenter, tankudstyr (herunder rørværker, CIP dyser, mandeluger, skueglas), rørvarmevekslere/pladevarmevekslere og mixer kan udsættes for stress inden for flow, tryk, temperatur (både omgivelserne og medier) samt medie.

Processen

I projektet har Process Engineering rentegnet og opdateret layout, PI Diagrammer og 3D design i forhold til kundens ønske, samt leveret hele dokumentationsgrundlaget. En intelligent database er opbygget for at sikre link mellem PI Diagram og komponentliste, og vi har udarbejdet 3D tegning af rørinstallationer og placering af tanke- og procesenheder. Specielle test rack er blevet designet for at kunne teste hele Alfa Lavals produktportefølje.

Alfa Laval testcenter

Ydelse og omfang af projektet

Vores ydelse samt omfanget af projektet dækker over:

  • Intelligent PI Diagram
  • Komponent database
  • 3D layout af rør og units
  • Design af test rack

Se flere af vores projekter inden for Food & Biotech

Procesingeniør til fødevareindustri
Ydelser til procesdesign af procesanlæg til fødevareindustrien i ind- og udland, PI Diagram, database (stykliste), tilbudsforespørgsel, indkøb, FAT med slutkunde, dokumentation og CE-mærkning, samt CAD design.
Commissioning Manager
Indkøringsansvarlig under indkøring af osteri i Neumünster i Tyskland.
Industriel suppekoger inkl. CIP-system
Færdig design af PI Diagram baseret på PFD, dimensionering af tanke, rør og kogekar, samt design af specielle CIP-løsninger for at rengøre åbne tanke og rør.
Design af gæranlæg
Projektledelse for kunden, udarbejdelse af PI Diagram, kravsspecifikation for komponentvalg og instrumentering, indhente tilbud på alle komponenter, 3D rørdesign og layout.
Previous slide
Next slide