CE-mærkning af anlæg på mejeri

Kompetencer

Styregruppe
Projektledelse
Projekt/designingeniør
Specialistkompetencer
Tegneressourcer

Projektfaser

Feasibility study
Conceptual design
Basic design
Detailed design
Installation
Commissioning & handover
Kontakt mig for mere information
Martin Stubkjær
Afdelingsleder, Fredericia
Telefon: +45 6011 2173

Projektbeskrivelse

CE-mærkning af en produktionslinje for snacks herunder ost, nødder og tørrede frugter.

Processen

I projektet gennemgik vi kundens tekniske dokumentation og brugermanualer og foretog sikkerhedsgranskning af grænseflade mellem enkeltmaskiner.

Handlingsplanen blev udarbejdet på baggrund af sikkerhedsgranskningen. Slutvalidering blev gennemført efter implementering af handlingsplanen.

CE-mærkning

Ydelse og omfang af projektet

Vores ydelse samt omfanget af projektet dækker over:

  • Gennemgang af anlægsdesign
  • Handlingsplan baseret på sikkerhedsgranskning
  • Opfølgning på handlingsplan
  • Overensstemmelseserklæring
  • CE-mærkningsskilt

Se flere af vores projekter inden for Food & Biotech

Procesingeniør til fødevareindustri
Ydelser til procesdesign af procesanlæg til fødevareindustrien i ind- og udland, PI Diagram, database (stykliste), tilbudsforespørgsel, indkøb, FAT med slutkunde, dokumentation og CE-mærkning, samt CAD design.
Commissioning Manager
Indkøringsansvarlig under indkøring af osteri i Neumünster i Tyskland.
Industriel suppekoger inkl. CIP-system
Færdig design af PI Diagram baseret på PFD, dimensionering af tanke, rør og kogekar, samt design af specielle CIP-løsninger for at rengøre åbne tanke og rør.
Design af gæranlæg
Projektledelse for kunden, udarbejdelse af PI Diagram, kravsspecifikation for komponentvalg og instrumentering, indhente tilbud på alle komponenter, 3D rørdesign og layout.
Tidligere
Næste