• da

Process Engineering støtter Danmarks Indsamling 2018!

Process Engineering A/S har valgt igen i år, at støtte Danmarks Indsamling 2018 som sætter fokus på de frygtelige og fatale forhold, når børn vokser op uden hjem

Børn uden hjem handler om mere end at mangle et sted at spise og sove. Børn uden hjem mangler først og fremmest et sted at høre til, et sted at være tryg, et sted at være barn. Et barndomshjem.

Millioner af verdens børn har ikke noget hjem. Nogle fordi de aldrig har haft et, andre fordi de er på flugt fra krig, fattigdom, sult og sygdom. Alt for mange børn kæmper hver dag for at overleve det liv, hvor de alt for tidligt er tvunget til at blive voksne. Børn uden hjem er børn, der ikke har et trygt sted at tage hen. Mange ved ikke, om de skal tilbringe natten i et telt, i en forladt bygning eller under åben himmel. Børn uden hjem lever ofte som nomader tvunget til at bevæge sig fra sted til sted. På flugt fra soldater og folk, der vil dem ondt, og på jagt efter mad og bolig.

En barndom uden et hjem skader ikke bare børnene. Det skader også de lande, de bor i. For uden et hjem, har børnene sjældent adgang til skole eller lægehjælp. Det betyder at de generationer, der skal bygge samfund op og være med til at skabe fred og udvikling, ikke har kræfterne til at drive deres lande fremad.

www.danmarksindsamling.dk

 

Kontakt mig for mere information
Direktør
Poul B. Jakobsen
Mobil: +45 2424 1183
Eller udfyld nedenstående felter og tryk send, så kontakter vi dig.
Ved at udfylde kontaktformularen accepterer du PE’s politik omkring persondata.

Navn:

E-mail:

Meddelelse:

 

Sitemap - Webdesign af Jacob Leander ApS