• Dansk

Process Engineering satte fart under fødderne til Lillebælt Halvmarathon

I weekenden lød startskuddet endnu en gang i Middelfart til årets Lillebælt Halvmarathon. Traditionen tro havde direktør Poul B. Jakobsen udfordret alle medarbejderne i Process Engineering til at få fart under fødderne sammen med hinanden.

Lillebælt Halvmarathon er en af flere arrangementer, som Process Engineering stiller op til, hvor medarbejderne er sociale sammen om både løb og gang. Derfor var det ikke kun medarbejdere fra afdelingen i Fredericia, der deltog i weekendens strabadser. Medarbejdere fra afdelingerne i både Aalborg, Aarhus, Sorø og København havde også valgt at tage udfordringen op og kastede sig ud i at løbe enten 21,2 km. eller distancen på 10 km., mens andre gik Lillebælt Walk på 21,2 km.

Flot placering til Process Engineerings medarbejdere

Vejret var ikke helt med de seje deltagere, men trods det kølige vejr var Process Engineering flot repræsenteret på placeringsoversigten. Den første fra Process Engineering, der løb halvmarathon distancen, kom ind over målstregen med en tid på 1 time og 46 minutter, mens turen på 10 km. blev klaret på under en time af en del af deltagerne.

Process Engineering har deltaget i Lillebælt Halvmarathon i flere år, og det er både en anderledes og hyggelig måde at være sammen på uden for arbejdet. Process Engineering er nemlig en social arbejdsplads, og det er vigtigt, at medarbejderne trives med både arbejdet og hinanden. Derfor er Lillebælt Halvmarathon en af flere arrangementer, som virksomheden deltager i, hvor medarbejderne kan være fælles på tværs af afdelingerne.

Uanset tid og placering, så fik deltagerne sat fut under fødderne. Det er stærkt gået, og mon ikke at medarbejderne bliver udfordret igen næste år? Så er det bare med at kridte skoene og løbe ud i det blå.

Kontakt mig for mere information
Marketingassistent
Sarah Agerkvist
Mobil: +45 2679 5554
Sitemap - Webdesign af Jacob Leander ApS