Process Engineering inviterede studerende indenfor

Process Engineering inviterede de studerende indenfor

D. 3. april inviterede Process Engineering studerende fra DTU og RUC indenfor i afdelingen i Sorø. Det skete som et led i Sorø Kommune og Sorø Erhvervs offensive skridt i at bringe akademikere i kontakt med de lokale virksomheder.

Ledigheden blandt akademikere i universitetsbyerne er stigende, og omvendt mangler flere virksomheder i provinsen akademisk arbejdskraft. Så hvordan forener man de to? Det forsøgte Process Engineering at give et svar på ved at invitere studerende fra DTU og RUC indenfor til en dag i afdelingen i Sorø i samarbejde med Sorø Kommune og Sorø Erhverv.

”Vi vil gerne vise, hvem Process Engineering er, gøre opmærksom på vores arbejde, og at der er forskellige jobmuligheder hos os her i provinsen. Vi har mange spændende opgaver og skiftende projekter, der gør, at man har en varieret hverdag enten på en af vores kontorer eller ude hos vores kunder. Og det får vi fortalt ved at være en del af sådan et projekt hos Sorø Kommune og Sorø Erhverv”, siger afdelingsleder Peter Lindblom.

I alt lagde 34 studerende vejen forbi Sorø for at besøge de forskellige lokale virksomheder, hvor 10 af dem besøgte Process Engineering. Her fortalte afdelingsleder Peter Lindblom om virksomheden, de forskellige arbejdsområder og om den store udvikling, virksomheden har været i de sidste år, hvor der bl.a. er blevet ansat mange ingeniører og tekniske designere. De studerende fik også selv muligheden for at stille spørgsmål til medarbejderne og få et indblik i arbejdet hos Process Engineering.

”De studerende var utrolig engagereret og stillede gode spørgsmål til vores arbejde og forskellige projekter. Det var en rigtig god dag, og forhåbentligt ser vi flere af de studerende igen i fremtiden – enten som ansatte eller kunder”, slutter Peter Lindblom.

Process Engineering inviterende studerende indenfor
Kontakt mig for mere information
Peter Lindblom
Afdelingsleder, Sorø
Telefon: +45 2986 8051
E-mail: pl@proeng.dk