Danmarks Indsamling

Process Engineering er med, når Danmarks Indsamling støtter børn på flugt

Hvert år sætter Danmarks Indsamling fokus på at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande. Igen i år er Process Engineering med, når hele Danmark viser sit store hjerte og støtter børn på flugt.

“Vi har et medansvar for den verden, vi lever i – også som virksomhed. Derfor har vi i Process Engineering igennem en del år valgt at støtte Danmarks Indsamling. For os er det vigtigt at gøre en indsats alle de steder, vi kan, og være med til at gøre en forskel,” fortæller direktør Poul B. Jakobsen.

Vi skal stå sammen i kampen for at styrke verdensmålene

Når Danmarks Indsamling løber over tv-skærmen d. 1. februar, er det med fokus på at hjælpe børn på flugt. Der er nemlig mere end nogensinde brug for, at vi rækker ud. FN estimerer, at over 35 millioner børn er tvunget på flugt fra deres hjem pga. klimaforandringer, krig og forfølgelse.

De 12 humanitære organisationer bag Danmarks Indsamling er sammen i arbejdet om at nå FNs verdensmål om at afskaffe fattigdom, stoppe sult, øge sundhed og trivsel, sikre kvalitetsuddannelse, rent vand og sanitet. Den kamp tager Process Engineering del i.

“Vi har et fælles ansvar for at stå sammen om at hjælpe folk i nød. Derfor er det også en vigtig sag for os at støtte Danmarks Indsamling år for år. Vi skal stå sammen om at gøre en forskel”, siger Poul B. Jakobsen og tilføjer:

“For os er det helt naturligt at arbejde med verdensmålene i vores forretning, og derfor støtter vi også projekter, der tager kampen op og styrker de enkelte verdensmål.”

I Process Engineering er vi stolte af at kunne bidrage til det gode formål og tilslutte os fællesskabet om at gøre en forskel.

Du kan læse mere om Danmarks Indsamling 2020 her.

Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183
Danmarks Indsamling
Foto: ©UNICEF /Georgiev