Holland

Process Engineering åbner kontor i Holland

For tre år siden gik Process Engineering udover Danmarks grænser og åbnede sit første udenlandske kontor i Norge. Nu er turen kommet til Holland. 1. april åbner det nye kontor i Rosmalen.

”Vi har en unik position i Danmark med en række store kunder i porteføljen, og derfor er det naturligt, at vi tager vores viden med videre til udlandet. I vores vækststrategi har vi valgt at fokusere på fem lande: Norge, Holland, Sverige, Irland og Tyskland. Norge har vi etableret os i, og nu etablerer vi os i Holland. Holland udmærker sig ved, at de har lige så meget mejeri- og fødevareindustri som i Danmark, og det er et område, som vi er særligt stærke inden for. Derfor er det naturligt for os at starte her, men på sigt forventer vi, at udbygge med vores tre andre forretningsområder, ” siger CEO Poul B. Jakobsen.

De to første medarbejdere er ansat og senere kommer der flere til. Begge medarbejdere er procesingeniører og har mange års erfaring inden for fødevarer og mejeri.

Et marked tæt på det danske

Det hollandske marked er tæt på det danske marked, men har større fokus på EPCM-projekter (Engineering, Procurement & Construction Management).

”Vi oplever, at det hollandske marked er mindst lige så meget fremme ift. at tænke EPCM-projekter som både Danmark og andre af vores nabolande. Det betyder, at der er store muligheder for netop det, vi i daglig tale kalder PE modellen. Det indebærer bl.a., at vi udfører detail Engineering, samt indkøbsspecifikationer og forestår indkøb på vegne af kunden. Det betyder store besparelser på investeringsprojekter, som kommer kunden til gode,” forklarer Poul.

Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183

Læs også

Book et møde