Great Place to Work

Process Engineering A/S er blevet Great Place to Work certificeret!

Det er første år, at Process Engineering A/S har deltaget i undersøgelsen, der gennemføres af Great Place to Work, hvor fokus er at forbedre arbejdsmiljøet og medarbejdernes arbejdsglæde.

For, at opnå certifikatet er der en medarbejder undersøgelse som Great Place to Work står for. Denne undersøgelser vægter 75% og de sidste 25% er en kulturprofil som firmaet skal udarbejde.

Process Engineering A/S er en rådgivende ingeniørvirksomhed der har fokus på den mekaniske side af Proces industrien. Som rådgivende virksomhed består vores vigtigste ressource af vores medarbejdere og den viden og service de leverer til vores kunder.

Det, at vi kan tiltrække dygtige medarbejdere til PE er den vigtigste grund til vores succes. De sidste 4 år er vi vokset fra at have været 35 medarbejdere til nu at være 100 medarbejdere fordelt i 5 afdelinger i Danmark.

Citat fra Poul B. Jakobsen: Vi har ønsket at deltage i denne undersøgelse for at tage temperaturen på vores arbejdsmiljø, og hvad medarbejder syntes om vores arbejdsplads. Vi kan nu anvende undersøgelsen til at lappe de steder hvor det kniber. Vi deltog men have nok ikke forventet at vi opnåede certificering første år, så det er vi meget stolte over da det jo betyder at noget gør vi rigtig omkring arbejdspladsen.

Et par citater fra medarbejdere om hvorfor PE er en god arbejdsplads:

Ledelsen gør meget ud af at skabe en god, innovativ arbejdsplads, hvor tillid og fællesskab er nøgleord. Vi medarbejdere bliver involveret i projekterne på en sådan måde, at vi får ejerskab af projekterne.

Der er stor fokus på vidensdeling og sparring. Man får følelsen af, at der altid er en, der kan hjælpe eller komme med et konstruktivt indspark. Slutteligt, så er der masse af faglig stolthed, og folk er stolte over at være hos PE.

Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183

Book et møde