Poul B. Jakobsen

Process Engineering A/S’ direktør fylder rundt

Poul B. Jakobsen, grundlægger og direktør af Process Engineering A/S, fylder 60 år på årets sidste dag.

Når Poul B. Jakobsen runder året af d. 31. december, kan han både fejre sin runde fødselsdag og se frem mod et nyt år, der bl.a. byder på 25-års jubilæum af den virksomhed, som han stiftede tilbage i 1999. En virksomhed der i den grad har været i vækst og gået fra at være et to-mands-foretagende til i dag at beskæftige knap 100 ansatte på tværs af tre lande.

Poul er uddannet maskinarbejder og senere som maskingeniør fra Københavns Teknikum, og inden han stiftede Process Engineering A/S, arbejdede han for bl.a. Anhydro (i dag SPX) og Union Engineering (i dag Pentair). Her så han, sammen med tidligere kompagnon, et behov for at hjælpe virksomheder i procesindustrien, og så så Process Engineering A/S dagens lys. De fem danske afdelinger kom løbende til i årene efter, det første udenlandske kontor åbnede i Oslo i Norge i 2019, i 2022 åbnede kontoret i Den Bosch i Holland, og senest er endnu et kontor i Stavanger i Norge kommet til. 2024 byder også på endnu et kontor i Danmark – denne gang i Esbjerg, så hele landet er dækket.

Gennem årene har Process Engineering A/S fået fem Gazeller, flere erhvervspriser og blev i 2023 kåret som Danmarks bedste arbejdsplads for seniorer.

Poul fejrer sin fødselsdag privat sammen med familie og venner.

Book et møde