Per Kristensen

Per Kristensen runder et skarpt hjørne

I dag bliver et skarpt hjørne rundet for en af vores ansatte i Process Engineering. Per Kristensen fylder nemlig 60 år.

Per Kristensen er senior projektleder og projektingeniør i vores afdeling i Fredericia, hvor han har været hos os i et par år. I løbet af årene har han arbejdet med flere forskellige projekter af større og mindre omfang med både produktionsanlæg, pilotanlæg, N2 dækning af 37 tanke og udvidelse af anlæg til fremstilling.

”Der er mange forskellige opgaver og inden for forskellige industriområder. Det tiltaler mig meget, ligesom jeg synes godt om bredden af kompetencer i PE. Det betyder, at der altid er en, man kan spørge og bruge i en ny opgave hos vores kunder. Jeg holder meget af mit arbejde hos PE,” fortæller Per Kristensen.

Vi ønsker Per stort tillykke med den runde dag.

Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183