Ny COO

Organisationsændringer i Process Engineering: Ny COO

I Process Engineering har vi ambitiøse planer for vores vækst de kommende fire år, hvor vi skal vokse fra 115 til 300 ansatte og øge vores udenlandske aktiviteter. Som et led i vækstplanen har vi netop ansat en ny COO, Mogens Olesen, der får ansvaret for det danske marked.

I Process Engineering har vi ambitiøse planer for vores vækst de kommende fire år, hvor vi både vil tredoble antallet af ansatte og have yderligere fokus på vores aktiviteter i udlandet. I Danmark er der i øjeblikket ansat godt 115 medarbejdere, og det antal skal øges til omkring 200. Når det drejer sig om udlandet, så er det især lande som Norge, Sverige, Tyskland, Holland og Irland, som vi vil satse på. Her er det planen, at der samlet set skal ansættes ca. 100 nye medarbejdere inden udgang af 2023.

”Med denne vækst ønsker vi at styrke vores virksomhed og rådgivning inden for procesteknologi til f.eks. fødevareindustrien, pharma- og biotekindustrien,” fortæller administrerende direktør og ejer, Poul B. Jakobsen og fortsætter:

”Med denne ekspansion er det vores mål at komme endnu tættere på vores kunder og give dem præcis den rådgivning, der er brug for, når der skal indkøbes og monteres nyt procesudstyr i virksomheden.”

Ny COO med fokus på det danske marked

Som et led i implementeringen af den nye strategiplan har vi netop ansat Mogens Olesen som ny COO. Han skal fokusere på at skabe vækst i det danske marked; et område som Poul B. Jakobsen ellers har taget sig af. Til gengæld vil han koncentrere sig om det udenlandske marked og her få sat gang i væksten.

Mogens Olesen har gennem noget tid være ansat som ekstern konsulent hos os og kender derfor alt til vores værdier og kultur. Her har han stået i spidsen for opførelsen af et nyt Tine-mejeri i Irland – et kæmpe mejeriprojekt til omkring 600 mio. kr. Nu har Poul B. Jakobsen headhuntet Mogens til den nyoprettede stilling.

Mogens Olesen er uddannet maskiningeniør og har suppleret med en master of science i Mechanical Engineering og EBA (Engineering Business Administration). Samlet har Mogens en bred ingeniørmæssig baggrund kombineret med en god portion ledelsesmæssig erfaring.

”Jeg er både glad og stolt over, at Poul Jakobsen har tilbudt mig ansættelsen som ny underdirektør,” fortæller Mogens Olesen og tilføjer:

”Jeg glæder mig meget til at få ansvaret for væksten på det danske marked. Her vil vi især satse på vækst inden for kød- og fiskeindustrien samt farmaceutisk og bioteknologisk produktion. Jeg ser også frem til at skulle ansætte omkring 100 nye medarbejdere i de kommende år – vel at mærke medarbejdere, som udelukkende skal rådgive danske virksomheder. Jeg kan godt lide at have med mennesker og teknik at gøre. Og det er netop de to ting, som er hele fundamentet i Processing Engineering.”

Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183

Book et møde