Samfundsansvar

I Process Engineering er vi meget bevidste om, at vi har et medansvar for den verden, vi lever i. Derfor er det vigtigt for os at gøre en indsats alle de steder, vi kan, og være med til at gøre en forskel. Hvad end det handler om at støtte folk i nød, deltage i kampen for klimaet eller tage del i det samfundsansvar, vi har i at uddanne unge mennesker.

Vi arbejder derfor naturligt med FNs verdensmål i vores forretning både i kraft af grønne projekter, som vi deltager i og udfører for vores kunder, støtte til en række forskellige organisationer og tiltag, og deltagelse i uddannelsen af elever og praktikanter. Vi har defineret de tre verdensmål 7, 9 og 12, som de mål, vi arbejder målrettet med i vores forretning. Læs mere om dem her og de projekter, vi har deltaget i.

Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183

Vores støtte går til

Vi har igennem en årrække valgt at støtte Danmarks Indsamling, hvor 12 humanitære organisationer står sammen om at hjælpe folk i nød. Vi ser det som naturligt at støtte op om projektet, for sammen kan vi gøre en forskel. Derfor har vi i nogle år også valgt i stedet for at give julegaver til vores kunder og samarbejdspartnere at donere penge til Børns Vilkår og Ingeniører Uden Grænser.

Som ingeniørvirksomhed banker vores hjerte særligt for Ingeniører Uden Grænser, der hjælper udviklingslande med projekter, der understøtter FNs verdensmål for bæredygtig udvikling. Derfor støtter vi op om organisationen og opfordrer også vores medarbejdere til at melde sig ind.

Vi har også et fælles ansvar for vores klima. Som virksomhed, der lever af papirarbejde, mener vi, at det er vigtigt at gøre en indsats alle de steder, vi kan. Derfor støttede vi i 2019 TV2 og Danmarks Naturfredningsforeningens kampagne “Danmark planter træer” og plantede 12 træer pr. medarbejder.

Danmarks Indsamling
Foto: ©UNICEF /Georgiev
Samfundsansvar

Vi tager del i det sociale ansvar

Vi vil gerne være medvirkende til at uddanne unge mennesker og ansætter derfor elever fra den Tekniske Design uddannelse og tilbyder praktik til ingeniørstuderende.

Flere af vores elever er vi så heldige at have ansat i nogle år efter, de er færdiguddannet, og vi er rigtig glade for at opleve, at der også er stor efterspørgsel på vores udlærte elever.

I flere af vores afdelinger har vi ingeniørpraktikanter ansat under deres 20 ugers praktik, inden de skal skrive speciale. Igen er vi interesseret i, at praktikanterne får en god og faglig, udviklende oplevelse under forløbet, hvorfor vi sørger for, at de bliver tilknyttet en medarbejder.

Har du et projekt, som du har brug for stærke ingeniørkompetencer til?

Så kontakt os og hør, hvordan vi kan være din rådgivende ingeniørpartner

Book et møde