Politik om persondata

Her på siden kan du læse vores politik omkring persondata, og hvordan vi registrerer og opbevarer dine persondata. Du har til enhver tid ret til at få indblik i, hvilke data vi har om dig. Kontakt os og hør nærmere.

Registrering af persondata

Process Engineering A/S indsamler dine personoplysninger, som du selv afgiver til os. Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke data vi modtager, hvorfor vi har dem, og hvad vi bruger dem til.

Modtagelse og behandling samt registrering af data

Process Engineering behandler kun de data om dig, som du giver os, når du sender en mail til os. Vi bruger ikke flere data end dem, der er brug for til det konkrete formål.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal de personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. De indkomne oplysninger gemmes på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter. Samtidig bliver vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleret løbende for at afgøre, om vores personoplysninger håndteres forsvarligt og under stadig hensynstagen til den enkeltes rettigheder som person. Man afgiver ens egne personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes løbende, efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Din ret til indsigt i, hvilke oplysninger PE behandler

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke data vi behandler om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til.

Har du et projekt, som du har brug for stærke ingeniørkompetencer til?

Så kontakt os og hør, hvordan vi kan være din rådgivende ingeniørpartner

Book et møde