Kulturprofil

I Process Engineering er vores vigtigste ressource til succes alle vores medarbejdere. Det er dem, der gør Process Engineering til en god arbejdsplads. Derfor arbejder vi også hver dag med at skabe det bedste arbejdsmiljø i samarbejde med alle ansatte.

I 2018, 2019, 2020 og 2022 blev vi certificeret som en god arbejdsplads ved Great Place to Work. Great Place to Work er et godt værktøj til at bringe de indsatsområder frem, som kan gøre os til en endnu bedre arbejdsplads. Det gælder både for alle vores medarbejdere, men også til at sætte fokus på det, som skaber værdi for vores kunder.

Tag et kig i vores kulturprofil

Herunder kan du tage et kig i vores kulturprofil fra 2020, hvor du kan læse meget mere om, hvilken organisation vi er, hvilke faglige og sociale tiltag vi har, og hvilken udvikling, vi går igennem i disse år. Samtidig fortæller en række ansatte også, hvordan det er at være ansat i en voksende rådgivende ingeniørvirksomhed og sætter ord på, hvilken størrelse Process Engineering er.

Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183
Great Place to Work 2022

Kulturprofil 2020

"Det, jeg finder spændende ved at arbejde ved PE, er variationen på opgaver og det faktum, at man fagligt bliver udfordret. Der er stort fokus på vidensdeling og sparring. Man får følelsen af, at der altid er en, der kan hjælpe eller komme med et konstruktivt indspark. Slutteligt, så er der masser af faglig stolthed, og folk er stolte over at være hos PE."

"Jeg synes, at ledelsen er god til at se udover det faglige potentiale, når de allokerer nogle folk til projekter. Dvs. man ikke behøver at være specialist til en given opgave, hvis man er specialist i at sætte sig ind i nye emner."

Book et møde