Om os

Process Engineering er et rådgivende ingeniørfirma, der servicerer og rådgiver både produktionsvirksomheder, systembyggere og værksteder i både igangværende og fremtidige projekter. Igennem mere end 20 år har vi ydet vores ingeniørrådgivning og  ekspertise inden for en lang række brancher, hvilket gør, at vi har særligt stærke kompetencer inden for Energy & Renewables, IndustriFood & Biotech og Pharma.

Vi er en danskejet virksomhed med hovedkontor i Fredericia og regionale kontorer i Aalborg, Aarhus, Sorø og København, og så har vi også et kontor i Oslo i Norge. Herfra løser vores medarbejdere projekter eller assisterer i projekter ude ved kunderne. Vi hjælper med idéen og deltager i hele processen, indtil kunderne står med det færdige projekt. Samtidig sikrer vi igennem hele processen, at arbejdsmiljøet er sikkert og forsvarligt for alle parter.

Baseret på vores mange års erfaring i procesindustrien leverer vi end-to-end engineering services. Good Engineering Practice og Risk Assessment er faste metoder, som vi anvender i vores daglige arbejde. Kombineret med vores viden om processer har vi et godt fundament til at give jer en risikobaseret tilgang til kvalificering. Samtidig giver vores 20 år på bagen også en god forståelse for, hvordan frontloading, løsningsvalg, design freeze og eksekvering påvirker projektets omkostninger.

Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183

Din rådgivende ingeniør

I Process Engineering servicerer og rådgiver vi procesvirksomheder i både igangværende og fremtidige projekter. Det har vi gjort igennem 20 år.

Er du nysgerrig på at lære mere om, hvem Process Engineering er? Så se filmen her, lær os bedre at kende og bliv klogere på, hvad vi netop kan tilbyde dig.

Vi sikrer kvalitet og tilpasser til dine ønsker

Hos os sikrer vi kvalitet i dine projekter. Vores kvalitetsstyringssytem er certificeret i henhold til ISO 9001 af Bureau Veritas.

Vi vægter formen for samarbejde og aftale ud fra kundens ønske, og hvad der er den optimale løsning for at sikre et godt projektforløb. Derfor tilbyder vi både konsulentydelser, projektopgaver og mindre beregnings- og tegneopgaver, hvor vi i en periode enten indgår i jeres organisation eller udfører opgaven fra vores egne faciliteter. Samtidig tilbyder vi også fleksible former for aftaler: fakturering efter tidsforbrug, fakturering efter tidsforbrug med loft, fast pris eller langvarigt samarbejde.

Vores mission, vision og værdier

I Process Engineering er vores mission at levere ingeniørrådgivning til procesindustrien. For at opnå det mål er vores vision at være blandt de tre mest foretrukne rådgivere i procesindustrien i Danmark og skabe værdi for vores kunder gennem faglighed, nærhed og fleksibilitet.

Vi har fem værdier, som vi gør meget ud af at efterleve i vores hverdag. Vi mener nemlig, at værdierne i høj grad er medvirkende til at skabe en arbejdsplads, som alle kan være stolte af. Vores fem værdier er:

  • Vi opbygger langvarige relationer med vores kunder baseret på faglige kompetencer, ærlighed og respekt

  • Vi vil fortsat være en attraktiv arbejdsplads, hvor personalet føler, at det er godt at arbejde, og hvor der er plads til familien

  • Vi vil tiltrække og fastholde kompetente medarbejdere gennem udfordrende opgaver og efteruddannelse

  • Vi arbejder for, at alle medarbejdere er stolte af virksomheden

  • Vi skaber en holdånd imellem afdelingerne

Om os

Har du et projekt, som du har brug for stærke ingeniørkompetencer til?

Så kontakt os og hør, hvordan vi kan være din rådgivende ingeniørpartner