• da
  • en

I 2018 støtter vi!

Ingeniører uden Grænser! IUG er en teknisk-humanitær organisation af frivillige medlemmer med tekniske kompetencer. Vi samarbejder med lokale og internationale hjælpeorganisationer om at forbedre livsvilkårene for nødstedte og udsatte mennesker i fattige lande. Vi bygger skoler og sundhedsklinikker, skaffer rent vand og bedre sanitære forhold, udbedrer veje og broer samt etablerer solcelleanlæg og affaldsbehandling. Vi sikrer lokal forankring og varige løsninger, og vores indsats understøtter en række af FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling.

Læs mere om IUG her: IUG

Som virksomhed ønsker vi at tage andel i ansvaret for at hjælpe verdens fattigste og marginaliserede befolkningsgrupper.

 

 

 

 

 

 

Danmarks Indsamling!

En gang om året går 12 humanitære organisationer og DR sammen og samler ind for at hjælpe mennesker i nogle af verdens fattigste lande med at nå FNs Verdensmål. Der er 17 mål, som alle bidrager til en bæredygtig udvikling af verden.

Danmarks Indsamling 2018 sætter fokus på de frygtelige og fatale forhold, når børn vokser op uden hjem.

Læs mere om målene her: Danmarks Indsamling.

Som virksomhed ønsker vi at tage andel i ansvaret for at hjælpe Børn uden Hjem som handler mere end at mangle et sted at spise og sove.

Kontakt mig for mere information
Direktør
Poul B. Jakobsen
Mobil: +45 2424 1183
Eller udfyld nedenstående felter og tryk send, så kontakter vi dig.
Ved at udfylde kontakformularen accepterer du PE's politik omkring persondata udfyld nedenstående felter og tryk send, så kontakter vi dig.

Navn:

E-mail:

Meddelelse:

Sitemap - Webdesign af Jacob Leander ApS