• da

Økonomiassistent

Er du en selvstændig, proaktiv og allround økonomiassistent?

Vil du være en del af en spændende virksomhed, der er i konstant udvikling?
Er du glad for tal, og føler du dig godt hjemme i en økonomiafdeling?
Så er du måske vores nye økonomiassistent på hovedkontoret i Fredericia!
 

Om os:
Process Engineering A/S har de sidste par år oplevet en god massiv vækst både af spændende opgaver og i medarbejderstablen. Vi servicerer procesindustrien inden for kemi, olie- og gas, jern og metal, levnedsmiddel og farmaceutisk industri samt energisektoren. Vi er en kundetilpasset forretning, og vi går langt for at tilpasse os kundens ønsker. Det kræver en fleksibel tilgang, som stiller krav til organisationen, og hvor man hele tiden vurderer, hvilke detaljer der har afgørende vigtighed. Firmaet blev grundlagt i 1999 og er 100 % dansk privatejet. Medarbejderstablen tæller i dag 105 rådgivende ingeniører og teknikere med stor erfaring fordelt med hovedkontoret i Fredericia samt 4 regionale afdelinger i Aalborg, Aarhus, København og Sorø. PE er ISO 9001:2015 certificeret. Både i 2015, 2016, 2017 og 2018 er PE blevet udnævnt som Gazelle virksomhed. I 2018 blev Process Engineering A/S Great Place to Work certificeret.

 Profil:
Vi forestiller os, at du er en dygtig og erfaren økonomiassistent gerne med merkonom inden for økonomi, der kan arbejde selvstændig og er proaktiv. Du har en glad og positiv indstilling i din tilgang til dit samarbejde med de øvrige afdelinger og arbejdskollegaer. Din arbejdsform er struktureret, og du følger dine opgaver til dørs. Samtidig sætter du en ære i, at tingene er gennemarbejdet inden for de fastlagte deadlines. At du har arbejdet med C5 vil være et plus.

Arbejdsopgaver:

  • Debitorprocessen fra fakturering til betaling, herunder rykkerproceduren.
  • Kreditorprocessen fra ankomstregistrering, bogføring til betaling af kreditorerne.
  • Oprettelse af projekter
  • Tidsregistreringssystemet TimeMap.
  • MasterCard
  • omstilling
  • Diverse ad hoc opgaver.

Sparring og samarbejde:
I samarbejde med de øvrige arbejdskollegaer i økonomiafdelingen vil du være med i økonomiprocessen fra A til Z. Økonomiafdelingen er velfungerende og en væsentlig værdi i afdelingen er, at alle løfter i flok og sikrer, at afdelingen giver den bedst mulige service til hele organisationen.

Ønsker du yderligere informationer, er du velkommen til at kontakte Økonomichef, Inge Nørgaard Hansen, mobil 2911 1912

Har du lyst til at blive vores nye kollega, så send din ansøgning vedlagt relevante data, mrk. ref. ”Økonomiassistent” til HR-afdelingen: Dorte Mohr Carstensen: dmc@proeng.dk.

Alle henvendelser behandles fortroligt og der afholdes løbende jobsamtaler.

 

Kontakt mig for mere information
Økonomichef
Inge Nørgaard Hansen
Mobil: +45 2911 1912
Eller udfyld nedenstående felter og tryk send, så kontakter vi dig.
Ved at udfylde kontaktformularen accepterer du PE’s politik omkring persondata.

Navn:

E-mail:

Meddelelse:

Sitemap - Webdesign af Jacob Leander ApS