Ny ordre i Process Engineering Norge AS

Ny ordre til Process Engineering Norge AS

Det er med stor glæde for os at kunne fortælle, at Q-Meieriet AS har valgt at indgå aftale med Process Engineering AS om en leverance af Hovedprojektleder til Projekt Spadestik – Udvidelse af Q-Meieriet Jæren.

Q-Meieriet på Klepp investerer NOK 700 millioner i et nyt mejerianlæg for at blive mere innovative. Investeringen på Klepp Station omfatter udvidelse og nybyggeri af produktions- og kontorlokaler, procesanlæg inkl. fylde- og pakkemaskiner og CIP-anlæg til fremstilling af konsummælk (ESL) og syrnede produkter, samt forsyningsanlæg for køl og varmegenvinding. Det eksisterende mejerianlæg skal over på en ny platform for kontrolsystem og betjening. Det færdige anlæg skal være klimaneutral samt fossil- og emissionsfri, og det forventes færdigt den 31. december 2020.

Den nye kontrakt til Process Engineering Norge AS er en aftale, som dækker behovet for professionel projektledelse af den omfattende udbygning frem til opstart af produktionen i det udvidede mejerianlæg.

Hovedfokus for projektlederen bliver at varetage HMS, tidsplaner og økonomi for at kunne færdiggøre projektet on-time, on-budget og uden personskader.