• da

Motiveres du af at blive udfordret på dine faglige kvalifikationer?

Er du uddannet som maskingeniør, maskintekniker eller teknisk designer samt har arbejdet inden for procesindustrien i nogle år og kan tage ejerskab af dine opgaver vil vi gerne høre fra dig.

Process Engineering A/S har de sidste par år oplevet en god massiv vækst både af spændende opgaver og i medarbejderstablen. Vi servicerer procesindustrien inden for kemisk, olie- & gas, jern-og metal, Energisektoren, levnedsmiddel og farmaceutisk industri. Firmaet blev grundlagt i 1999 og er 100 % dansk privatejet. Medarbejderstablen tæller i dag ca. 75 rådgivende ingeniører og teknikere med stor erfaring fordelt med hovedkontoret i Fredericia samt 4 regionale afdelinger i Aalborg, Aarhus, Glostrup og Sorø.

I både 2015 og 2016 blev PE udnævnt som Gazelle virksomhed. I 2016 modtog afdelingen i Fredericia Erhvervsprisen som årets erhvervsvirksomhed i Fredericia Kommune.

Brænder du for, at arbejde med:

  • Procesteknisk beregning og projektering af anlæg, maskiner og udstyr
  • Stressanalyser og konstruktionsberegninger (FEM/FEA)
  • Projektledelse – og opfølgning
  • Rådgivende ingeniørarbejde udført for / og hos kunder
  • Beregning og sagsbehandling af trykbeholdere og trykbærende anlæg
  • Tegningsopgaver

Faglig sparring og udvikling:

PE gør meget ud af, at medarbejderne har gode muligheder for faglig sparring med kompetente kollegaer hvor alle er aktive i teamet. I teamet byder man ind med sine egne kompetencer men er også åbne for input fra kollegerne.

Hos PE arbejder man tæt sammen med både den enkelte kunde, kundens leverandører og kollegaer (uanset hvilken afdeling man er tilknyttet). Vi gør meget ud af, at udvikle og efteruddanne medarbejderne og har fuld tillid til, at medarbejderen har de faglige og personlige kompetencer der matcher den enkelte opgaver.

IT software & Certifikater:

  • Autodesk Plant3D, PDMS, PTC Creo, Inventor, Caesar II, Rohr2 eller og Triflex
  • ISO 9001, Achilles, TÛV certifikat inden for sikkerhedsinstrumenterede systemer i henhold til EN 61508 / EN 61511 samt sikkerhedskoordinator og medarbejdere som er certificeret arbejdsmiljørådgiver

Hvad siger medarbejderne om, at arbejde ved Process Engineering A/S:

Det jeg finder spændende ved at arbejde ved PE er variationen på opgaver og det faktum at man bliver udfordret fagligt. Samtidigt er der stort fokus på videndeling og sparring og man får følelsen af, at der altid er en der kan hjælpe eller komme med et konstruktivt indspark. Og slutteligt, så er der masser af faglig stolthed og folk er stolte over at være hos PE.

Ledelsen gør meget ud af, at skabe en god innovativ arbejdsplads hvor tillid og fællesskab er nøgleord. Vi medarbejdere bliver involveret i projekterne på en sådan måde, at vi får ejerskab af projekterne.

Som ansat hos PE får man en afvekslende hverdag, sammen med gode og hjælpsomme, kollegaer på tværs af landets 5 afdelinger.  Opgaverne kan udføres hjemme på PE’s kontorer eller som konsulent ude hos de enkelte kunder. Lige gyldigt hvor ens placering ligger i det specifikke projekt er det altid muligt at have kontakt til ens kollegaer. Som ansat hos PE er der mulighed for, at udvikle sin erfaring med de mange forskellige opgaver man bliver stillet over for.

Vær en del af Process Engineering A/S:

Har du lyst til at være en del af ONE TEAM hvor nøglen til succes er evnen til at tage ejerskab over egne opgaver og med til at skabe værdier i PE. En positiv og imødekommende attitude er kendetegnende for dig, og dine gode kommunikationsevner gør, at du yder den bedste service over for kunder og samarbejds-partner. Sidst men ikke mindst så kan du begå dig flydende mundtligt og skriftligt på dansk og engelsk.

Adm. direktør, Poul B. Jakobsen er klar til, at fortælle mere om, hvad du kan opleve af muligheder både fagligt og socialt.

Kontrakt Poul på mobil 2424 1183 eller pbj@proeng.dk

Har du lyst til at blive vores nye kollega, så send din ansøgning vedlagt relevante data, HR-afdelingen: Dorte Mohr Carstensen: dmc@proeng.dk.

Alle henvendelser behandles fortroligt og der afholdes løbende jobsamtaler.

Kontakt mig for mere information
HR-ansvarlig
Dorte Mohr Carstensen
Mobil: 42131522
Eller udfyld nedenstående felter og tryk send, så kontakter vi dig.
Ved at udfylde kontakformularen accepterer du PE's politik omkring persondata udfyld nedenstående felter og tryk send, så kontakter vi dig.

Navn:

E-mail:

Meddelelse:

Sitemap - Webdesign af Jacob Leander ApS