FoodTech

Mød Process Engineering til FoodTech i Herning

D. 1. til 3. november slår FoodTech messen endelig dørene op i MCH Messecenter Herning. Igen i år kan du møde Process Engineering, hvor du kan høre om, hvad vi kan tilbyde netop dig.

Hvert andet år bliver FoodTech messen afholdt i Messecenter Herning, men på grund af nogle år med coronarestriktioner og nedlukninger er det nu fire år siden, at messen sidst blev afholdt. Det er nu endelig blevet tid til igen at mødes til fødevareindustriens store arrangement. I Process Engineering glæder vi os til at deltage. Du kan finde os i hal M på stand 9654, hvor vi ser frem til at møde dig og fortælle, hvad vi kan tilbyde dig og din virksomhed.

De sidste par år har vi oplevet stor vækst og aktivitet i markedet med en masse nye, spændende projekter. Især oplever vi et stort fokus på nye teknologier, som anvendes i nye sammenhænge og til at udvikle vores håndtering af vores forbrug, samt på at skabe et bedre miljø og passe på vores jord. Samtidig oplever vi også, at EPCM-kontrakten vinden større indpas i markedet. Flere af vores kunder ser fordelene ved at anvende EPCM-principperne i deres projekter.

Så kig forbi vores stand og få en snak med os – måske kan det give inspiration til starten på et projekt i din virksomhed.

Vi glæder os til at se dig!

Læs meget mere om FoodTech messen her.

Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183

Læs også

Book et møde