Peter Mischorr

Stilling: Afdelingsleder, Esbjerg
Uddannet: Maskiningeniør
Mobil: +45 2089 4221
Peter Mischorr

Nøglekvalifikationer:

Peter Mischorr er uddannet klejnsmed og maskiningeniør og har en stærk faglighed og bred erfaring med ledelse og projektledelse af store projekter inden for olie & gas-, vind- og mejeribranchen. Hans tekniske kompetencer ligger primært inden for proces, stål, struktur og svejsning.

Peter har sin erfaring med ledelse og projekter gennem ansættelser i både mindre og større virksomheder og i virksomheder, som har fungeret som både underleverandør og kunde, hvilket har givet ham en vigtig forståelse for samspillet mellem virksomheder i projekter.

En længere ansættelse som senior projektleder hos Maersk Oil har givet ham viden og indsigt i store multidiscipline projekter inden for olie- og gasbranchen, hvor projekter skulle eksekveres offshore. En ansættelse hos ingeniør- og konsulentvirksomheden BIIR som senior konsulent, hvor han fungerede som ekstern projektleder hos virksomhederne Vestas og Johnson Controls har givet ham en forståelse for hurtigt at kunne sætte sig ind i kundens problemstilling og derved kunne bidrage til løsning af kritiske problemstillinger. Senest har han været tilknyttet Process Engineering A/S som konsulent hos Q-Meieriene i Norge.

Speciale i:

  • Projektledelse
  • Design, indkøb/kontrakter, fremstilling og installation
  • Projektsalg
  • Udarbejdelse af ramme- og samarbejdsaftaler
  • Fremstilling og bearbejdning af stålstrukturer og komponenter til olie & gas, vind og fremstillingsindustrien

Øvrige kvalifikationer:

I første halvår af 2024 fortsætter Peter med at varetage sine opgaver hos Q-Meieriene i Norge, hvorefter hans fokus vil være på at opbygge en stærk afdeling i Esbjerg.

Book et møde