Gustav Olsen

Stilling: Projektleder
Uddannet: Diplomingeniør
Mobil: +45 4292 7169
E-mail: go@proeng.dk
Gustav Olsen

Nøglekvalifikationer:

Gustav Olsen er uddannet Diplomingeniør fra maskinretningen på IHK (nuværende DTU) i Ballerup. Efter sin uddannelse arbejdede Gustav som produktansvarlig i Fuel Handling gruppen hos FLSmidt. Her havde han ansvaret for al håndtering, design og afvikling af nye anlæg til håndtering af flydende brændsler og NOx-reduktionsanlæg til nye cementfabrikker og opgraderinger.

Herefter kom Gustav til Process Engineering A/S, hvorfor han i forvejen er et kendt ansigt hos os. Dengang var han ansat som projektleder og maskiningeniør og arbejdede med en bred vifte af opgaver som projektledelse, projektarbejde, diverse beregningsopgaver, 3D design og konstruktionsopgaver, samt CE-mærkning og ATEX-opgaver.

Senest har Gustav arbejdet hos Insatech i Pharma- og Projektafdelingen som projektleder og projektingeniør. Her udførte og deltog han i projekter med Insatech’s instrumenter, hvor der blev solgt og udviklet løsninger, komplette projekter og egne projekter, som kunne indeholde MHI styresystemer og lignende.

Speciale i:

  • Projektledelse
  • CAD 3D design og konstruktion
  • Rørdesign og layout
  • Diverse styrkeberegninger
  • Procesdesign og instrumentering
  • Design og projektering af udstyr til Pharma

Øvrige kvalifikationer:

Gustav Olsen vil bl.a. styrke Process Engineering A/S’ kompetencer inden for procesdesign og instrumentering, samt koblingen af anlæg op imod diverse styresystemer i form af PLC, SRO og lignende.