Esben Bjerg Karstoft

Stilling: HR Manager
Uddannet: Cand.Merc i International Business
Mobil: +45 2830 2825
Esben Bjerg Karstoft

Nøglekvalifikationer:

Esben Bjerg Karstoft har en baggrund som Cand.Merc i International Business fra Aarhus Universitet og har i flere år arbejdet med både ledelse, rekruttering, Employer Branding og udvikling.

Esben har ledererfaring fra Restaurant Flammen, hvor han blandt andet var ansvarlig for åbningen og den daglige drift af deres første restaurant i København. Efterfølgende var han ansat fire år i Norlys, hvor han primært arbejdede med rekruttering og senere som HR-konsulent med fokus på forandringsledelse, sparring, Employer Branding, rekruttering og udvikling.

Senest kommer han fra en stilling som HR Business Partner hos Nic. Christiansen Gruppen, hvor han var sparringspartner og en del af ledergrupper og advisery boards på tværs af koncernen. Hos NCG havde han en bred rolle og arbejdede med alt fra strategisk rekruttering og Employer Branding til forandringsledelse, coaching, kompetenceudvikling og kultur- og organisationsudvikling.

Speciale i:

  • Rekruttering
  • Employer Branding
  • Ledelse
  • Kompetenceudvikling
  • Organisationsudvikling

Øvrige kvalifikationer:

Esben Bjerg Karstoft styrker Process Engineering A/S’ kompetencer inden for HR og kommer til at arbejde målrettet og strategisk med HR for at understøtte vores vækststrategi. Bl.a. kommer han til at modne vores processer, have løbende sparring med lederne og have stort fokus på strategisk rekruttering og medarbejderudvikling for at sikre, at vi har de rette kompetencer til at løse kundernes udfordringer i fremtiden. Derudover vil han også have et naturligt fokus på at fastholde vores stærke kultur og trivsel.