Lars Rostock

Lars Rostcok runder et skarpt hjørne

D. 31. januar bliver et skarpt hjørne rundet for en af vores ansatte i Process Engineering. Lars Rostock fylder nemlig 60 år.

Lars Rostock er Gruppeleder for vores Tekniske Designere i afdelingen i Fredericia og har været med på Process Engineerings rejse i mere end 16 år. En rejse der startede dengang, hvor Process Engineering ikke var mere end 10 ansatte, og kontoret i Fredericia var det eneste. Lars kendte direktør Poul B. Jakobsen fra Union Engineering, hvor de begge havde været ansat. En dag ringede Poul, og Lars startede hos os som Teknisk Assistent. Tiden i Process Engineering har budt på forskellige opgaver og udfordringer med konsulent tegneopgaver, ansvarlig for opsætning og daglig drift af CAD-systemet til ansvarlig for den daglige personaleledelse af designgruppen.

“Jeg blev ansat som Teknisk Assistent og skulle udføre tegneopgaver som konsulent. Allerede fra dag et blev jeg sendt ud af huset for at udføre denne opgave. “Sendt ud af huset” er måske lidt overdrevet, for da jeg blev ansat, havde PE kontor i nogle lejede lokaler hos Union Engineering. Det var hos dem, min første opgave skulle udføres. Så jeg skulle bare gå op på førstesalen. Siden har jeg arbejdet på mange forskellige projekter som bl.a. Amager Bakke, hvor jeg designede rørtrækket inde i selve fjernvarme-delen og et andet, hvor jeg designede rørtrækket til fremstilling af kontrastvæske ved røntgen scanning. Det projekt blev udført i København, hvilket betød, at jeg tog afsted hjemmefra mandag morgen og boede på diverse hoteller frem til torsdag aften,” fortæller Lars Rostock og tilføjer:

“For halvandet år siden blev jeg udnævnt til Gruppeleder for designgruppen, og det har virkelig været en spændende opgave, som har udviklet mig. PE har altid haft et socialt mål med, at ansatte skal føle sig hjemme, og at der også skal være plads til ens familie, samtidig med at man arbejder efter “frihed under ansvar”. Jeg kan kun anbefale PE som arbejdsplads,” fortæller Lars Rostock.

Vi ønsker Lars stort tillykke med den runde dag.

Kontakt mig for mere information
Poul B. Jakobsen
CEO, Administrerende direktør
Telefon: +45 2424 1183

Book et møde