• da

Ole Worm

Ole Worm

Sales Manager

Mobil:60112171

Nøglekvalifikationer:

Ole Worm er oprindelig uddannet inden for fødevareindustrien og arbejdede et par år inden for denne branche inden han startede som NDT coordinator på bl.a. Raffinaderiet på Stigenæs. Her var han ansat i 15 år ved Nordisk Materiale Kontrol A/S hvor han blandt andet var afdelingsleder og med til at starte en ny afdeling i Norge. Efterfølgende blev Ole ansat hos Skandinavisk Industriservice A/S hvor han var ansat som QA manager og var med til at opbygge kvalitet og HSE systemer. Senere overtog han salg / marketing og var til sidst afdelingsleder inden SIS A/S blev til solgt. I årene ved SIS A/S arbejdede Ole med projektopgaver og salg indenfor, Raffinaderier, Kraftværker, Olieterminaler, offshore, petrokemi og løste rør, tank og renoveringsprojekter. Senest har Ole været ansat hos Victor DST A/S hvor han arbejdede med salg inden for raffinaderi og offshore.

Speciale i:

  • Salg
  • NDT og inspektion
  • QA
  • Projektledelse

Formålet er at øge fokus på Process Engineerings salgsaktiviteter med henblik på at optimere markedet i både ind- og udlandet inden for rådgivning til procesindustrien

Kontakt mig for mere information
Salgsdirektør
Jørn Gammeljord Pedersen
Mobil: +45 27 88 07 36
Eller udfyld nedenstående felter og tryk send, så kontakter vi dig.
Ved at udfylde kontakformularen accepterer du PE's politik omkring persondata udfyld nedenstående felter og tryk send, så kontakter vi dig.

Navn:

E-mail:

Meddelelse:

Sitemap - Webdesign af Jacob Leander ApS