• Dansk
  • English
  • Norwegian Bokmål

HR

En god start på jobbet

Vi sørger for, at nye medarbejdere får en grundig introduktion til deres nye job hos os, så man hurtigt falder til og trives i det nye job. Vi lægger vægt på, at medarbejderne fungerer optimalt og får mulighed for at udnytte deres kompetencer i et udviklende samarbejde med kolleger og ledelse.

Du får ansvar og muligheder

Du har ansvaret for dit eget arbejde og indflydelse på resultatet af vores fælles indsats. Vi tilbyder et aktivt, nærværende og uformelt miljø med reel mulighed for at være med til at præge udviklingen fremover. Du får imødekommende og smilende arbejdskollegaer, der kan sparre på et højt fagligt niveau.

Flad og uformel organisation

Vi har en uformel og flad organisation, der giver dig mulighed for at vokse med opgaverne, og vi støtter dig i at udnytte dine evner og kompetencer fuldt ud.

Det tilbyder vi

Vi tilbyder dig faglig udvikling med fokus på din funktion og kvalifikationer. Vi sørger løbende for, at vores medarbejdere bliver efteruddannet/opkvalificeret for at sikre, at vi sammen har de nødvendige kompetencer. Du får stor mulighed for at se resultatet af dine initiativer og indsatser, samt gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Kontakt HR-ansvarlige Dorte Mohr Carstensen på +45 4213 1522 eller dmc@proeng.dk og hør mere om Process Engineering A/S.

Kontakt mig for mere information
HR-ansvarlig
Dorte Mohr Carstensen
Mobil: +45 4213 1522
Sitemap - Webdesign af Jacob Leander ApS