• da
  • en

HR

En god start på jobbet
Vi sørger for, at nye medarbejdere får en grundig introduktion til deres nye job hos os, så man hurtigt falder til og trives i det nye job. Vi lægger vægt på, at medarbejderne fungerer optimalt og får mulighed for at udnytte deres kompetencer i et udviklende samarbejde med kolleger og ledelse.

Du får ansvar og muligheder
Du har ansvaret for dit eget arbejde og indflydelse på resultatet af vores fælles indsats. Vi tilbyder et aktivt, nærværende og uformelt miljø, med reel mulighed for at være med til at præge udviklingen fremover. Du vil få  imødekommende og smilende arbejdskollegaer der kan sparre på et højt fagligt niveau.

Vi har en uformel og flad organisation, der giver dig mulighed for at vokse med opgaverne, og vi støtter dig i at udnytte dine evner og kompetencer fuldt ud

PE kan tilbyde dig faglig udvikling med fokus på din funktion og dine kvalifikationer. Vi sørger løbende for, at medarbejdere bliver efteruddannet / opkvalificeret for at sikre, at vi sammen har de nødvendige kompetencer. Du får stor mulighed for at se resultatet af dine initiativer og indsatser, samt gode personlige og faglige udviklingsmuligheder.

Kontakt mig for mere information
HR-ansvarlig
Dorte Mohr Carstensen
Mobil: 42131522
Eller udfyld nedenstående felter og tryk send, så kontakter vi dig.
Ved at udfylde kontakformularen accepterer du PE's politik omkring persondata udfyld nedenstående felter og tryk send, så kontakter vi dig.

Navn:

E-mail:

Meddelelse:

Sitemap - Webdesign af Jacob Leander ApS