Anuga FoodTec

Kom og mød Process Engineering til Anuga FoodTec i Køln

19. til 22. marts slår dette års helt store fødevaremesse Anuga FoodTec dørene op i Køln i Tyskland, og i år kan du møde Process Engineering.

Anuga FoodTec er en af de største internationale fødevaremesser med fokus på alle aspekter af mad- og drikkevareprodukter med alt fra procesteknologi og påfyldnings- og emballeringsteknologi til fødevaresikkerhed, emballering, digitalisering og intralogostik.

Vi glæder os til at deltage i messen og tage del på den internationale scene sammen med Danish Export Association og en lang række andre, danske virksomheder. Du finder os i hal 10.1 på stand C097, hvor vi er en del af den danske pavillon.

De seneste år har vi oplevet en stadig stingende interesse for grønne teknologier og aktivitet i markedet med en masse nye og spændende projekter. Især er der et stort fokus på at anvende nye teknologier i nye sammenhænge for at udvikle håndteringen af vores forbrug. I Process Engineering er vi glade for at bidrage til den grønne omstilling med vores kompetencer og viden inden for ingeniørfaget.

Så kig forbi vores stand til Anuga FoodTec og få en snak med os – måske kan det give inspiration til starten på et projekt i din virksomhed.

Vi glæder os til at se dig!

Book et møde