Sociale aktiviteter

I Process Engineering har vi stort fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø. Særligt er vi en meget social arbejdsplads med en række fælles arrangementer hvert år både i de enkelte afdelinger og på landsplan.

Hvert år mødes vi bl.a. til en fælles sommertur et sted i det ganske land, hvor hele familien er inviteret, og til jul holder vi et brag af en julefrokost med påhæng. Herunder kan du se vores forskellige sociale aktiviteter, hvor vi både mødes i de enkelte afdelinger og på tværs af hele Process Engineering A/S.

Kontakt mig for mere information
Esben Bjerg Karstoft
HR Manager
Telefon: +45 2830 2825

Sommerudflugt

Hvert år i starten af sommeren er det traditionen i Process Engineering at mødes på tværs af alle afdelinger til en årlig sommerudflugt. Alle medarbejdere og deres familier bliver intivteret til en hyggelig dag, hvor der er aktiviteter for store og små. Gennem tiden har vi bl.a. været ved Gram Slot i Jylland, Egeskov Slot på Fyn, Andkær Vig ved Vejle og Parnas ved Sorø.

Her har der været aktiviteter som at prøve at skyde med bue og pil eller compound bue, bage snobrød, sejle ribsejlads, stå på paddleboards, køre på segways eller prøve at have en ugle på armen.

Julefrokost

En særlig tradition i Process Engineering er den årlige julefrokost. Hvert år bliver alle medarbejdere og deres partnere inviteret til fest på Comwell i Middelfart. Her bliver der holdt et brag af en fest med traditionel julemad, sjov underholdning og god musik.

Sociale aktiviteter
Sociale aktiviteter

Personalearrangementer

Året rundt er der rig mulighed for at mødes til fælles aktiviteter uden for arbejdet. Bl.a. er der to gange om året aktiviteter i forbindelse med personalemødet med alt fra at mødes til en gang bowling, udfordre hinanden i krolf eller dart, tage på museum og se forskellige udstillinger eller tage til ølsmagning. Personaleforeningen sørger også løbende for sjove og spændende aktiviteter.

Vil du med på holdet i Process Engineering?

Så se hvilke ledige jobs, vi har – måske er der et, der passer til dig