Sociale aktiviteter

I Process Engineering har vi stort fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø. Særligt er vi en meget social arbejdsplads med en række fælles arrangementer hvert år både i de enkelte afdelinger og på landsplan.

Hvert år mødes vi bl.a. til en fælles sommertur et sted i det ganske land, hvor hele familien er inviteret, og til jul holder vi et brag af en julefrokost med påhæng. Herunder kan du se vores forskellige sociale aktiviteter, hvor vi både mødes i de enkelte afdelinger og på tværs af hele Process Engineering A/S.

Kontakt mig for mere information
Dorte Mohr Carstensen
HR-ansvarlig
Telefon: +45 4213 1522
Sociale aktiviteter

PE Sorø på afdelingstur til Hauchs Physiske Cabinet

Efter et afdelingsmøde i vores afdeling i Sorø i juni 2021 mødtes kollegaerne til en hyggelig eftermiddag, hvor de tog på tur sammen til Hauchs Physiske Cabinet. Hauchs Physiske Cabinet er en enestående samling af fysiske og kemiske apparater samlet i tidsrummet 1790 til 1815 af Adam Wilhelm Hauch. Bl.a. så de Danmarks første brintforbrændingsanlæg, Danmarks første kilogramlod, store elektrisermaskiner og WIRZ pumpen.

PE Bikers på tur i det ganske land

Fælles interesser er med til at skabe social samhørighed. Det er tilfældet for 12 kolleger i Process Engineering, der har fundet ud af, at de har en helt særlig fælles interesse. De kører nemlig alle sammen motorcykel.

I en weekend i maj 2021 mødtes de for første gang uden for arbejdsregi for at køre Mols rundt.

Sociale aktiviteter
Julefrokost 2020

Julefrokosten 2020 rykkede online

Hvert år holder vi et brag af en julefrokost med god mad og underholdning. Men i julen 2020 var situationen en anden grundet covid-19. Det forhindrede os dog ikke i at holde virtuel julefrokost. Alle fik en to-go pose med hjem fyldt med lækker julemad, lidt sødt til dessert og en lille skarp til at skåle med.

20 år i procesindustrien blev fejret med weekendtur til Hamborg

D. 1. november 2019 kunne Process Engineering A/S fejre sit 20. år som rådgivende ingeniørvirksomhed i procesindustrien. Det blev fejret med en weekendtur til Hamborg for alle de ansatte. Tidligt lørdag morgen blev kursen sat mod det tyske til en weekend, der bød på både god jubilæumsmiddag, sightseeing rundt i byen, havnerundfart, en tur ned i den gamle Elbtunnel og et besøg hos Airbus.

Sociale aktiviteter
Sommerudflugt

Den årlige sommerudflugt 2019 gik til Gram Slot

Til den årlige sommerudflugt i 2019 var kursen sat mod Gram Slot i det Sønderjyske. Direktør Poul B. Jakobsen og hans kone Benedicte havde sørget for forskellige aktiviteter, god frokost og fri leg i det gode vejr. Der var stor deltagelse, hvor mange havde taget partner og børn under armen. Der var nemlig aktiviteter for alle aldre med både klatring i de gamle siloer, discgolf i skoven og slothaven, vaffelbagning i det gamle folkekøkken, kanotur på Gram Å, bonderøvstur med gummistøvle-kast, lerdueskydning, mini zoo og herskabstur med rundvisning på Gram Slot.

Vil du med på holdet i Process Engineering?

Så se hvilke ledige jobs, vi har – måske er der et, der passer til dig