Sociale aktiviteter

I Process Engineering har vi stort fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø. Særligt er vi en meget social arbejdsplads med en række fælles arrangementer hvert år både i de enkelte afdelinger og på landsplan.

Hvert år mødes vi bl.a. til en fælles sommertur et sted i det ganske land, hvor hele familien er inviteret, og til jul holder vi et brag af en julefrokost med påhæng. Herunder kan du se vores forskellige sociale aktiviteter, hvor vi både mødes i de enkelte afdelinger og på tværs af hele Process Engineering A/S.

Kontakt mig for mere information
Esben Bjerg Karstoft
HR Business Partner
Telefon: +45 2830 2825

Sommerudflugt 2023

Den årlige sommerudflugt for medarbejdere med familie løb af staben lørdag d. 17. juni. Alle medarbejdere blev samlet op i busser og herefter gik turen til Parnas ved Sorø, hvor vejrguderne sørgede for masser af solskin og dejligt varmt sommervejr. 

Der var aktiviteter for både børn og voksne, såsom paddleboard, lejrbål, fingermaling, GPS-løb, bueskydning, segway, hoppepude, fuglekasseproduktion og selvfølgelig en alletiders festmiddag på Parnas.

Krolf og pølser ad libitum

I efteråret 2022 var det igen blevet tid til en fælles aktivitet i afdelingen i Fredericia. Denne gang udfordrede kollegaerne sig selv med en omgang krolf. Udfordringer var der nok af med både højt græs, buske og træer, stigninger og en lille bæk rundt om banen, men det forhindrede ikke stemningen i at være i top, og at konkurrencegenet kom frem hos alle. Som afslutning på turneringen var der pølser ad libitum fra pølsevognen.

Sociale aktiviteter

Museumsbesøg og ølsmagning i Sorø

Efter et afdelingsmøde i vores afdeling i Sorø i juni 2022 tog kollegaerne på tur til Sorø Museum for at se særudstillingen “Tilbage til rødderne”. Her fortæller de selv, at de kom ud af deres komfortzone, da udstillingen satte fokus på menneskets relation til naturen – ikke noget, de som ingeniører og teknikere til daglig beskæftiger sig med. Dagen sluttede de af med ølsmagning, hvor de kunne vælge mellem mere end 100 forskellige danske og udenlandske specialøl.

Sol, sommer og samvær - endelig var det tid til PE sommerfest

Hvert år i starten af sommeren er det traditionen i Process Engineering at mødes på tværs af alle afdelinger til en årlig sommerfest. Men grundet corona havde den ikke været afholdt siden 2019, men det blev der lavet om på, og alle kollegaer på tværs af afdelingerne i Danmark og deres familier blev inviteret til en hyggelig dag ved Andkær Vig ved Vejle. Her var der aktiviteter for både store og små med mulighed for at prøve bue og pil, compound bue, bage snobrød, ribsejlads og at få en ugle på armen.

Sociale aktiviteter
Sociale aktiviteter

Walk, talk & pork

Efter en arbejdsdag i juni snørede flere af kollegaerne vandreskoene og begav sig ud på en 5 km. lang gåtur fra hovedkontoret i Fredericia til Middelfart. Destinationen var et ishus i Karolineskoven i Middelfart, hvor der blev spist hotdogs og is.

Dartturnering i afdelingen i Fredericia

Gennem tiden har bowling været den foretrukne aktivitet i forbindelse med personalearrangementer. Men som noget nyt prøvede afdelingen i Fredericia kræfter med dart. Det blev til en hæsblæsende turnering efterfulgt af en omgang mad fra den lokale streetfood.

Sociale aktiviteter
Sociale aktiviteter

Endelig tid til julefrokost i 2021

En særlig tradition i Process Engineering er den årlige julefrokost, og efter to år siden sidste, fysiske julefrokost, var det endelig blevet den tid på året.

Vi kunne igen mødes i hele organisationen, og der blev derfor holdt et brag af en julefrokost. Lækker mad, sjov underholdning og god musik dannede rammerne for årets julefrokost 2021.

Vil du med på holdet i Process Engineering?

Så se hvilke ledige jobs, vi har – måske er der et, der passer til dig