Sociale aktiviteter

I Process Engineering har vi stort fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø. Særligt er vi en meget social arbejdsplads med en række fælles arrangementer hvert år både i de enkelte afdelinger og på landsplan.

Hvert år mødes vi bl.a. til en fælles sommertur et sted i det ganske land, hvor hele familien er inviteret, og til jul holder vi et brag af en julefrokost med påhæng. Herunder kan du se vores forskellige sociale aktiviteter, hvor vi både mødes i de enkelte afdelinger og på tværs af hele Process Engineering A/S.

Kontakt mig for mere information
Mogens Olesen
COO, Vicedirektør
Telefon: +45 2963 4954
Sociale aktiviteter

PE Fredericia på rundtur i Fredericia kanalby

Efter et afdelingsmøde i vores afdeling i Fredericia i september 2021 mødtes kollegaerne til en hyggelig eftermiddag og aften. Turen gik til Fredericia kanalby, hvor direktør Poul B. Jakobsen gav en rundtur i den nye bydel. Der blev både set på nyopførte bygninger, kunst og hele det nye havneområde. Al den friske luft gav sultne maver, så dagen blev afsluttet med mad fra den lokale streetfood.

PE Sorø på afdelingstur til Hauchs Physiske Cabinet

Efter et afdelingsmøde i vores afdeling i Sorø i juni 2021 mødtes kollegaerne til en hyggelig eftermiddag, hvor de tog på tur sammen til Hauchs Physiske Cabinet. Hauchs Physiske Cabinet er en enestående samling af fysiske og kemiske apparater samlet i tidsrummet 1790 til 1815 af Adam Wilhelm Hauch. Bl.a. så de Danmarks første brintforbrændingsanlæg, Danmarks første kilogramlod, store elektrisermaskiner og WIRZ pumpen.

Sociale aktiviteter
Sociale aktiviteter

PE Bikers på tur i det ganske land

Fælles interesser er med til at skabe social samhørighed. Det er tilfældet for 12 kolleger i Process Engineering, der har fundet ud af, at de har en helt særlig fælles interesse. De kører nemlig alle sammen motorcykel.

I en weekend i maj 2021 mødtes de for første gang uden for arbejdsregi for at køre Mols rundt.

Julefrokosten 2020 rykkede online

Hvert år holder vi et brag af en julefrokost med god mad og underholdning. Men i julen 2020 var situationen en anden grundet covid-19. Det forhindrede os dog ikke i at holde virtuel julefrokost. Alle fik en to-go pose med hjem fyldt med lækker julemad, lidt sødt til dessert og en lille skarp til at skåle med.

Julefrokost 2020
Sociale aktiviteter

20 år i procesindustrien blev fejret med weekendtur til Hamborg

D. 1. november 2019 kunne Process Engineering A/S fejre sit 20. år som rådgivende ingeniørvirksomhed i procesindustrien. Det blev fejret med en weekendtur til Hamborg for alle de ansatte. Tidligt lørdag morgen blev kursen sat mod det tyske til en weekend, der bød på både god jubilæumsmiddag, sightseeing rundt i byen, havnerundfart, en tur ned i den gamle Elbtunnel og et besøg hos Airbus.

Vil du med på holdet i Process Engineering?

Så se hvilke ledige jobs, vi har – måske er der et, der passer til dig