Sociale aktiviteter

I Process Engineering har vi stort fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø. Særligt er vi en meget social arbejdsplads med en række fælles arrangementer hvert år både i de enkelte afdelinger og på landsplan.

Hvert år mødes vi bl.a. til en fælles sommertur et sted i det ganske land, hvor hele familien er inviteret, og til jul holder vi et brag af en julefrokost med påhæng. Herunder kan du se vores forskellige sociale aktiviteter, hvor vi både mødes i de enkelte afdelinger og på tværs af hele Process Engineering A/S.

Kontakt mig for mere information
Mogens Olesen
COO, Vicedirektør
Telefon: +45 2963 4954

Dartturnering i afdelingen i Fredericia

Gennem tiden har bowling været den foretrukne aktivitet i forbindelse med personalearrangementer. Men som noget nyt prøvede afdelingen i Fredericia kræfter med dart. Det blev til en hæsblæsende turnering efterfulgt af en omgang mad fra den lokale streetfood.

Sociale aktiviteter
Sociale aktiviteter

Endelig tid til julefrokost i 2021

En særlig tradition i Process Engineering er den årlige julefrokost, og efter to år siden sidste, fysiske julefrokost, var det endelig blevet den tid på året.

Vi kunne igen mødes i hele organisationen, og der blev derfor holdt et brag af en julefrokost. Lækker mad, sjov underholdning og god musik dannede rammerne for årets julefrokost 2021.

PE Fredericia på rundtur i Fredericia kanalby

Efter et afdelingsmøde i vores afdeling i Fredericia i september 2021 mødtes kollegaerne til en hyggelig eftermiddag og aften. Turen gik til Fredericia kanalby, hvor direktør Poul B. Jakobsen gav en rundtur i den nye bydel. Der blev både set på nyopførte bygninger, kunst og hele det nye havneområde. Al den friske luft gav sultne maver, så dagen blev afsluttet med mad fra den lokale streetfood.

Sociale aktiviteter
Sociale aktiviteter

PE Sorø på afdelingstur til Hauchs Physiske Cabinet

Efter et afdelingsmøde i vores afdeling i Sorø i juni 2021 mødtes kollegaerne til en hyggelig eftermiddag, hvor de tog på tur sammen til Hauchs Physiske Cabinet. Hauchs Physiske Cabinet er en enestående samling af fysiske og kemiske apparater samlet i tidsrummet 1790 til 1815 af Adam Wilhelm Hauch. Bl.a. så de Danmarks første brintforbrændingsanlæg, Danmarks første kilogramlod, store elektrisermaskiner og WIRZ pumpen.

PE Bikers på tur i det ganske land

Fælles interesser er med til at skabe social samhørighed. Det er tilfældet for 12 kolleger i Process Engineering, der har fundet ud af, at de har en helt særlig fælles interesse. De kører nemlig alle sammen motorcykel.

I en weekend i maj 2021 mødtes de for første gang uden for arbejdsregi for at køre Mols rundt.

Sociale aktiviteter

Vil du med på holdet i Process Engineering?

Så se hvilke ledige jobs, vi har – måske er der et, der passer til dig