Mød en medarbejder

Hvordan er det at arbejde som rådgivende ingeniør i Process Engineering? Hvilke opgaver sidder man med, hvilke udviklingsmuligheder er der, og hvordan er sparringen mellem kollegerne? Læs med herunder og mød en medarbejder i videoerne, hvor de fortæller dig om deres arbejde, og hvorfor Process Engineering er en af Danmarks Bedste Arbejdspladser.

Mød en medarbejder i videoerne herunder

Se også de forskellige videoer fra vores fem kontorer og få et indblik i, hvordan det er at arbejde som rådgivende ingeniør i procesindustrien fra vores forskellige afdelinger.

Kontakt mig for mere information
Esben Bjerg Karstoft
HR Manager
Telefon: +45 2830 2825

Hvilke projekter kan man egentlig komme til at arbejde med i Process Engineering?

Hør vores kollega Esben Ravn fortælle om projektet “Halm-fuel-olie”, hvor han i samarbejde med Kvasir Technologies, AAU Energy, Cross Bridge Energy A/S, DS Norden og EUDP har arbejdet på en teknologi, der konverterer biomasse til et olieprodukt til brug som brændstof i shipping industrien.

Maskinmester

Hvordan er det at arbejde i Process Engineering, når man har en baggrund som Maskinmester? Mød vores kollega Torben Hedegaard Larsen, der er Maskinmester i vores afdeling i Aarhus, og hør ham fortælle om sit arbejde som rådgivende ingeniør.

Hvordan er det at være udstationeret i projekter?

I 20 måneder har en af vores kollegaer været udstationeret i Norge på et projekt for Q-Meieriene om at udvide deres mejeri. Se videoen om hør ham fortælle om sin rolle i projektet, og hvordan det er at være udstationeret.

Hør vores kolleger fortælle, hvordan det er at arbejde i et af vores fem kontorer

Vil du med på holdet i Process Engineering?

Så se hvilke ledige jobs, vi har – måske er der et, der passer til dig

Book et møde