Ansat i Process Engineering

Vi sørger for, at du som ansat i Process Engineering får en grundig introduktion til dit nye job, så du hurtigt falder til og trives i jobbet. Vi lægger vægt på, at medarbejderne fungerer optimalt og får mulighed for at udnytte deres kompetencer i et udviklende samarbejde med kolleger og ledelse.

Som ansat i Process Engineering bliver du tilknyttet en af vores fem kontorer i Danmark. Vores hovedkontor ligger i Fredericia, mens vi har fire regionale kontorer i Aalborg, Aarhus, Sorø og København, og så har vi også et kontor i Oslo, Norge. Her får du kolleger, der alle har stor erfaring inden for mange forskellige brancher.

Kontakt mig for mere information
Esben Bjerg Karstoft
HR Manager
Telefon: +45 2830 2825
Ansat i Process Engineering

Spændende udfordringer

I Process Engineering vil du få en hverdag med mange spændende udfordringer. Du er med til at skabe værdi for vores kunder med din faglighed, nærhed og fleksibilitet. På den måde opbygger vi langvarige relationer til vores kunder.

Vi arbejder med mange forskellige projekter inden for industrierne Food & Biotek, Energi, Industri og Pharma. Du vil komme til at arbejde med alt fra rørstressberegninger, trykberegninger, forsyningsanlæg inden for køl, trykluft og damp, samt proceslinjer og procesanlæg. Vi rådgiver kunderne igennem hele projektets proces, hjælper med idéen og deltager i hele processen, indtil de står med det færdige produkt.

Et godt fagligt og socialt arbejdsmiljø

Vores medarbejdere er vores største styrke og årsagen til vores fortsatte succes. Derfor har vi stort fokus på at skabe et godt fagligt og socialt arbejdsmiljø, hvor alle medarbejdere trives. Vi er en fleksibel arbejdsplads, der giver plads til familie og privatliv med fleksible arbejdstider.

Samtidig er vi en meget social arbejdsplads med en række fælles arrangementer hvert år både i de enkelte afdelinger og på landsplan. 

Ansat i Process Engineering
Ansat i Process Engineering

Udvikling og personalegoder

Som ansat i Process Engineering skal du være indstillet på at udvikle dig løbende, så vi hele tiden kan imødekomme de krav og udfordringer, som kunderne ønsker. Derfor stiller vi en række udviklingsmuligheder til rådighed og sørger for, at der løbende er dialog om udviklingsbehov.

Udover en lønpolitik, der matcher ens kvalifikationer, er alle medarbejdere omfattet af en pensionsordning igennem P+. Vi tilbyder sundhedsordning, og der er frugt- og morgenbrødsordning samt mulighed for at deltage i frokostordning.

Vil du med på holdet i Process Engineering?

Så se hvilke ledige jobs, vi har – måske er der et, der passer til dig 

Book et møde