Karriere & Arbejdsliv

Job i Process Engineering? Vi er altid på udkig efter nye, talentfulde medarbejdere og tilbyder både faglige udfordringer og en god social arbejdsplads. Læs her om karriere og arbejdsliv i Process Engineering.

I Process Engineering søger vi altid talentfulde, entusiastiske og innovative medarbejdere med stærke, faglige kompetencer og lyst til at gøre en indsats for vores kunder. Uanset om du søger et job som ingeniør, projektleder, tekniker eller noget helt fjerde, så hører vi gerne fra dig.

Mange forskellige profiler, der arbejder med en lang række ydelser

Vores sammensætning af medarbejdere består af uendeligt mange forskellige profiler – lige fra civilingeniører, maskiningeniører, maskinteknikere, tekniske designere og projektledere. Fælles for dem alle er, at de er yderst talentfulde inden for hvert af deres faglige område. Vi arbejder med en lang række ydelser, og vores medarbejdere har stærke kompetencer i bl.a. projektledelse, arbejdsmiljøkoordinering, teknisk design, site supervision, tilbudssøgning, økonomi, beregning, dokumenthåndtering, dimensionering og simulering. Vi udfører konsulentarbejde enten fra kundens domicil af kortere eller længere varighed eller fra vores egne kontorfaciliteter.

Process Engineering er en virksomhed, der stiller store og relevante krav, men som også giver meget tilbage i form af motivation, trivsel, personlig udvikling og udfordringer. Som ansat i Process Engineering bliver du en del af et stærkt team.

Klik på fanerne og få mere at vide om karriere og arbejdsliv i Process Engineering

Du kan læse mere om, hvordan det er at være ansat i Process Engineering, møde nogle af vores medarbejdere og blive klogere på dine muligheder hos os ved at klikke på fanerne herunder. Se også hvilke ledige jobs, vi har – måske er der et, der passer til dig?

Kontakt mig for mere information
Inge Dorte Mandrup
HR ansvarlig
Telefon: +45 6167 6137
Great Place to Work

Connect med os på LinkedIn

På den måde kan vores HR-afdeling nemt og hurtigt finde dit CV, når vi leder efter kandidater til ledige jobs.

Din rådgivende ingeniør

I Process Engineering servicerer og rådgiver vi procesvirksomheder i både igangværende og fremtidige projekter. Det har vi gjort igennem 20 år.

Baseret på vores mange års erfaring i procesindustrien leverer vi end-to-end engineering services. Good Engineering Practice og Risk Assessment er faste metoder, som vi anvender i vores daglige arbejde. Kombineret med vores viden om processer har vi et godt fundament til at give jer en risikobaseret tilgang til kvalificering.

Er du nysgerrig på at lære mere om, hvem Process Engineering A/S er? Så se filmen her, lær os bedre at kende og bliv klogere på, hvad vi netop kan tilbyde dig.

Afspil video

Vil du med på holdet i Process Engineering?

Så se hvilke ledige jobs, vi har – måske er det et, der passer til dig